Με ψέματα και λάσπη απαντά ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας στο ρεπορτάζ της ΦΩΝΗΣ και ταυτόχρονα το επιβεβαιώνει. Με ψέματα και λάσπη απαντά ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας στο ρεπορτάζ της ΦΩΝΗΣ και ταυτόχρονα το επιβεβαιώνει.
Με πολύ ενδιαφέρον διαβάσαμε την απάντηση του αντιδημάρχου καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας στο ρεπορτάζ της ΦΩΝΗΣ από τα Κανάκια για την επίθεση που δέχθηκε... Με ψέματα και λάσπη απαντά ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας στο ρεπορτάζ της ΦΩΝΗΣ και ταυτόχρονα το επιβεβαιώνει.

Με πολύ ενδιαφέρον διαβάσαμε την απάντηση του αντιδημάρχου καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας στο ρεπορτάζ της ΦΩΝΗΣ από τα Κανάκια για την επίθεση που δέχθηκε από οργισμένους κατοίκους της περιοχής. Πριν όμως απαντήσουμε στις ανυπόστατες αιτιάσεις του που αγγίζουν αν δεν ξεπερνούν τα όρια της συκοφαντίας, αλλά σίγουρα είναι αυταπόδεικτα ψευδείς στο σύνολό τους, ας παραθέσουμε την απάντηση του όπως αναρτήθηκε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γράφει λοιπόν ο κ.Αντιδήμαρχος

“ Το να γίνεται κάποιος πρώτο θέμα σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι ευχάριστο γεγονός…

Όταν όμως γίνεται ολόκληρο ρεπορτάζ από δημοσιογραφούντα που δεν ήταν παρών , δεν λέει όλο το περιστατικό , δεν λέει και την άποψη της άλλης πλευράς τότε καταλαβαίνετε την εγκυρότητα του άρθρου .

Τι να περιμένει κανείς όταν ο συγκεκριμένος εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει βρει τίποτα θετικό απ αυτή την Δημοτική αρχή , και δεν έχει συμβάλει ούτε στο ελάχιστο για την ανάδειξη των εξωστρεφών δράσεων .

Την προηγούμενη εβδομάδα μια συντονισμένη δράση από εξειδικευμένους δύτες καθάριζαν επί δύο μέρες το λιμάνι του Βουρκαρίου , σιγή ιχθύος απ’ το εν λόγω μέσω . Βρήκε όμως και ανέδειξε την προσωπική επίθεση που δέχθηκα από έναν κάτοικο που στην ουσία είχε δίκιο για την εγκατάλειψη ετών της περιοχής του .

Αν νομίζουν οι κατευθυνόμενοι δημοσιογραφούντες πως θα μειώσουν το έργο μας,είτε θα μας πτοήσουν τα γραφόμενα τους,είναι βαθιά νυχτωμένοι .

Η Σαλαμίνα θέλουν δεν θέλουν, στις εκλογές του 2023 θα αποδείξει ότι δεν θα γυρίσει στο μαύρο 2014.”

Πριν όμως απαντήσουμε επί της ουσίας στα όσα ψευδή και σχεδόν συκοφαντικά αναφέρει ο κ. Αντιδήμαρχος, που εμμέσως πλην όμως σαφώς επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ, ας ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα που τα έχει μάλλον μπερδεμένα στο μυαλό του και που μας κάνουν να έχουμε πλέον αμφιβολίες αν μπορεί τελικά να είναι σε μια τέτοια καίρια θέση ευθύνης. Διαβάζουμε λοιπόν από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου και πραγματικά τον προσκαλούμε να κάνει το ίδιο

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι σύνολο αλληλεπιδράσεων και διαπροσωπικών σχέσεων. Ο όρος σήμερα χρησιμοποιείται επίσης για να περιγράψει ιστοσελίδες, οι οποίες επιτρέπουν την διεπαφή ανάμεσα στους χρήστες, π.χ. με σχόλια, φωτογραφίες, άλλες πληροφορίες από σχετική βιβλιογραφία. Οι πιο γνωστές από αυτές τις ιστοσελίδες είναι το Facebook, Twitter, Instagram και Linkedin.

Οι ιστότοποι αυτοί αποτελούν εικονικές κοινότητες, όπου οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν και να αναπτύσσουν επαφές μέσα από αυτές.

Ένα κοινωνικό δίκτυο είναι μια κοινωνική δομή που αποτελείται από ένα σύνολο παραγόντων, όπως άτομα ή οργανισμούς. Στο διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα είναι μία πλατφόρμα που συντηρείται για την δημιουργία κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που συνήθως αποτελούν ενεργά μέλη του κοινωνικού δικτύου, με κοινά ενδιαφέροντα ή δραστηριότητες.

Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης είναι οργανωμένες ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο με περισσότερο ομαδοκεντρικό χαρακτήρα που παρέχουν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, μία σειρά από βασικές και δωρεάν υπηρεσίες όπως τη δημιουργία προφίλ, το ανέβασμα εικόνων και βίντεο, τον σχολιασμό σε ενέργειες που γίνονται από άλλα μέλη του δικτύου ή μίας ομάδας, την άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων και πολλά άλλα.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρονται σε μια ποικιλία τεχνολογικών πολυμέσων που προσεγγίζουν ένα μεγάλο κοινό μέσω μαζικής επικοινωνίας. Οι τεχνολογίες μέσω των οποίων πραγματοποιείται αυτή η επικοινωνία είναι πολυποίκιλες.

Τα μέσα μετάδοσης μεταδίδουν ηλεκτρονικά πληροφορίες μέσω μέσων όπως οι ταινίες, το ραδιόφωνο, η ηχογραφημένη μουσική ή η τηλεόραση. Τα ψηφιακά μέσα περιλαμβάνουν τόσο τη διαδικτυακή όσο και την κινητή μαζική επικοινωνία. Τα μέσα του διαδικτύου περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τους ιστότοπους, τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ραδιόφωνο και τηλεόραση με βάση το Διαδίκτυο.

Αφού λοιπόν τα ξεχωρίσαμε αυτά τα δύο και ελπίζουμε και ο κ.Αντιδήμαρχος να κατάλαβε επιτέλους τη διαφορά, ας πάμε να πούμε την αλήθεια.

Η “ΦΩΝΗ” είναι Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Συνδρομητής του ΑΠΕ-ΜΠΕ και στην έντυπη αλλά και στην ηλεκτρονική της μορφή και μάλιστα ο μοναδικός στο νησί με ότι σημαίνει αυτό. Ελπίζω να το εμπεδώσατε κ. Αντιδήμαρχε για να μην ξανασχοληθούμε με το θέμα. Αν φυσικά θέλετε και ενδιαφέρεστε ή σας είναι δυσκολονόητο στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσω σε ότι απορία έχετε. Στην εν λόγω άσκηση στα Κανάκια λοιπόν ήταν το μοναδικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης από την Σαλαμίνα που βρισκόταν εκεί. Προς ενημέρωσή σας γιατί μπορεί και να μην το είδατε, έτσι απασχολημένος που ήσασταν με το κινητό σας, δύο συνεργάτες μας κάλυπταν το ρεπορτάζ από τον τόπο της ενημέρωσης και υπήρχε ταυτόχρονα και LIVE μετάδοση της εκπομπής “Καλημέρα Σαλαμίνα” από το παρακείμενο κατάστημα της περιοχής. Όσο για μένα προσωπικά αν είμαι “δημοσιογραφούντας”, δημοσιογράφος, παρουσιαστής ή οτιδήποτε άλλο αφήνω τους αναγνώστες μου και τους ακροατές μου να το κρίνουν. Η δική σας γνώμη σεβαστή, αλλά με την βαρύτητα που μπορεί να έχει η γνώμη κάποιου που δεν ξέρει να ξεχωρίζει τα Μ.Κ.Δ από τα Μ.Μ.Ε, το οποίο επαναλαμβάνω μάλλον γεννάει σοβαρές και έντονες αμφιβολίες για την ικανότητα σας να κατέχετε μια τέτοια καίρια θέση ευθύνης.

Όσο για την άποψη της άλλης πλευράς για μια ακόμη και πολλοστή φορά προσκαλώ και προκαλώ ταυτόχρονα όποιον θέλει από την Δημοτική Αρχή και εσάς προσωπικά να υπερασπιστεί το έργο που νομίζει ότι έχει κάνει, στα πλαίσια ενός υγιούς πολιτικού διαλόγου αν γνωρίζετε τι είναι τούτο. Σίγουρα θα έχετε και εσείς πολλά να πείτε και να εξηγήσετε όπως π.χ τις δράσεις που έχετε κάνει στον τομέα σας με τα χρήματα που δόθηκαν στις αρχές του χρόνου για πυροπροστασία τα οποία αν θυμάμαι καλά ανέρχονται σε ένα σεβαστό ποσό, αλλά και για πολλά άλλα. Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα όπως λέει ο σοφός λαός μας. Στη διάθεσή σας όποτε βρείτε το πολιτικό θάρρος.

Ο ένας κάτοικος που λέτε δε στη συνέχεια, αποδεχόμενος εμμέσως πλην όμως σαφώς το περιεχόμενο του ρεπορτάζ, θα είχε πολύ δυνατή φωνή και σε πολλές συχνότητες όπως εμφαίνεται καθαρά στο live στα κοινωνικά δίκτυα του φίλου Κώστα Σεβαστιάδη, ο οποίος και εσπευσμένα το σταμάτησε αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τη γενική κατακραυγή του κόσμου, αλλά τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από αυτό είναι κατατοπιστικότατα. Ας πάμε όμως και στα ασύστολα ψεύδη σας. Πληθώρα δημοσιευμάτων και βίντεο δείχνουν καθαρά το ακριβώς αντίθετο από αυτά που λέτε, οπότε αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ή ότι ψεύδεστε σκόπιμα με προφανή σκοπό να ρίξετε λάσπη στον ανεμιστήρα και όπου πιάσει ή απλά είσαστε ανημέρωτος. Σίγουρα όμως η πολιτική λασπολογία και τα ασυνάρτητα πολιτικά fake news που διαδίδουν τα “παπαγαλάκια” της παράταξής σας προκαλώντας πλέον το γέλιο των δημοτών είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά της . Πάντως είτε έτσι, είτε αλλιώς οφείλετε μια συγνώμη και στις δύο περιπτώσεις. Κάτι τέτοιο όμως καταλαβαίνω πως ούτε το πολιτικό σας ήθος, ούτε η πολιτική σας αλαζονεία δεν σας το επιτρέπουν. Έτσι δεν είναι; Για να μην μείνουν εντυπώσεις σας παραθέτω το link ειδικά για το συμβάν που αναφέρεστε, το οποίο για να ενημερωθείτε πληρέστερα, έχει γίνει πάμπολες φορές στο παρελθόν.

Για τα υπόλοιπα ρωτήστε να ενημερωθείτε, ώστε να μην οδηγείστε σε τέτοια αυτογελοιοποίηση. Ασχοληθείτε περισσότερο και σοβαρότερα με τις αρμοδιότητές σας παρά με το κινητό σας και τα Μ.Κ.Δ για τους υπόλοιπους μήνες της θητείας σας.

Η πολιτική κατρακύλα της παράταξής σας, συνολικά είναι πλέον αδιαμφισβήτητη και τόσο εμφανής που η ακατάσχετη λασπολογία και οι στημένες αναρτήσεις και φωτογραφίες δεν μπορούν να την επαναφέρουν.

Σαν μελλοντικά πρώην αντιδήμαρχος πρέπει να δείτε και τι θα κάνετε εκτός των άλλων.

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!