Περίεργος αποκλεισμός της “ΦΩΝΗΣ”, από την Υπηρεσία Καθαριότητας  προκαλεί το γέλιο, για μια ακόμη φορά Περίεργος αποκλεισμός της “ΦΩΝΗΣ”, από την Υπηρεσία Καθαριότητας  προκαλεί το γέλιο, για μια ακόμη φορά
Πολλές φορές έχουμε πει για τη Δημοτική μας Αρχή ότι, στερείται παντελώς της απαραίτητης θεσμικά πολιτικής σοβαρότητας. Και κάθε φορά έρχεται να μας το... Περίεργος αποκλεισμός της “ΦΩΝΗΣ”, από την Υπηρεσία Καθαριότητας  προκαλεί το γέλιο, για μια ακόμη φορά

Πολλές φορές έχουμε πει για τη Δημοτική μας Αρχή ότι, στερείται παντελώς της απαραίτητης θεσμικά πολιτικής σοβαρότητας. Και κάθε φορά έρχεται να μας το επιβεβαιώνει με τον πλέον εμφαντικό τρόπο. Έχει λοιπόν υποπέσει στην αντίληψή μας, ένας τουλάχιστον περίεργος αποκλεισμός από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, της οποίας τα δελτία τύπου δεν έρχονται στο E-mail μας. Ελπίζουμε το συγκεκριμένο γεγονός να είναι τυχαίο ή απλώς να μην πηγαίνουν πουθενά δελτία τύπου και να ακολουθείται η τακτική της ενημέρωσης των Δημοτών μέσω των Κοινωνικών Δικτύων που είναι η πάγια μεν τακτική της Δημοτικής Αρχής αλλά συγχρόνως και πολιτικά ασόβαρη και που μόνο γέλιο προκαλεί.

Δεν θέλουμε φυσικά να πιστέψουμε, ότι κάτι τέτοιο γίνεται πολιτικά “κουτοπόνηρα”, ώστε να κατηγορηθούμε ότι σκόπιμα δεν προβάλουμε το έργο της, όποιο και αν είναι αυτό, από τα διάφορα “παπαγαλάκια” .

Για αυτό και το ξεκαθαρίζουμε μια και καλή προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων και παρερμηνειών. Η “ΦΩΝΗ” είναι ΜΜΕ και για λόγους δεοντολογίας όποιο e-mail μας έρχεται από την Δημοτική αρχή το δημοσιεύουμε σαν πολυφωνικό και αντικειμενικό μέσο που είμαστε. Άλλωστε το έχουμε ήδη αποδείξει. Αν ο οποιοσδήποτε τομέας της Δημοτικής Αρχής το επιθυμεί μας στέλνει e-mail το οποίο και θα δημοσιευθεί στην ηλεκτρονική έκδοσή μας. Αν πάλι δεν θέλει δικαίωμά του. Σαφώς όμως, δεν είμαστε υποχρεωμένοι , να ψάχνουμε στις διάφορες ιστοσελίδες της στα Μ.Κ.Δ για να βρούμε το, κυρίως ανταποδοτικό, έργο της.

Τα επίσημα λοιπόν e-mail της “ΦΩΝΗΣ” αν κάποιοι ατυχώς ή σκοπίμως τα έχουν ξεχάσει είναι τα εξής :

info@fonisalaminas.gr

salaminavoice@gmail.com

Νίκος Γιαννόπουλος

Αρχισυντάκτης “ΦΩΝΗΣ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ”

error: Content is protected !!