Ο Δήμος Σαλαμίνας απέκτησε μια μονάδα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ως δωρεά από τους Ροτ. Όμίλους Κηφισιά Πολιτεία Αθηνών, Αθήναι-Λυκαβηττός, Αμαρουσίου, Κηφισιά Καστρί και Ψυχικού και τον Ελληνικό Στόλο Αιγαίου Ο Δήμος Σαλαμίνας απέκτησε μια μονάδα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ως δωρεά από τους Ροτ. Όμίλους Κηφισιά Πολιτεία Αθηνών, Αθήναι-Λυκαβηττός, Αμαρουσίου, Κηφισιά Καστρί και Ψυχικού και τον Ελληνικό Στόλο Αιγαίου
Σαλαμίνα, 13.06.2022 Ο Δήμος Σαλαμίνας μέσω του ΝΠΔΔ ΑΚΟΙΠΟΠ απέκτησε με δωρεά μια μονάδα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (Απινιδωτής, Συσκευή τεχνητής αναπνοής ABU, κουτί φύλαξης με... Ο Δήμος Σαλαμίνας απέκτησε μια μονάδα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ως δωρεά από τους Ροτ. Όμίλους Κηφισιά Πολιτεία Αθηνών, Αθήναι-Λυκαβηττός, Αμαρουσίου, Κηφισιά Καστρί και Ψυχικού και τον Ελληνικό Στόλο Αιγαίου

Σαλαμίνα, 13.06.2022

Ο Δήμος Σαλαμίνας μέσω του ΝΠΔΔ ΑΚΟΙΠΟΠ απέκτησε με δωρεά μια μονάδα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (Απινιδωτής, Συσκευή τεχνητής αναπνοής ABU, κουτί φύλαξης με συναγερμό) από τους  Ροταριανούς Ομίλους Κηφισιά Πολιτεία, Αθήναι-Λυκαβηττός, Αμαρουσίου, Κηφισιά Καστρί και Ψυχικού και τον Ελληνικό Στόλο Αιγαίου (I. Y. F. R). Η πολύ αναγκαία αυτή μονάδα θα χρησιμοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Την αντιπροσωπεία των Ροτ. Ομίλων υποδέχθηκαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο  ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Συμεών Γαλέο, τον Αντιδήμαρχο Αμπελακίων Κων. Λένη και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΑΚΟΙΠΟΠ Θαν. Αλαϊσκα.

 Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά για την τόσο σημαντική και χρήσιμη δωρεά και δήλωσε ότι για μια ακόμη φορά ο Ελληνικός Στόλος Αιγαίου (I. Y. F. R) και οι Ροταριανοί Όμιλοι στέκονται ουσιαστικά στο πλευρό της Σαλαμίνας. Απένειμε δε τιμητική πλακέτα στον στόλο Αιγαίου και στους δωρητές Ροτ. Ομίλων.

Εκ μέρους των δωρητών το παρόν έδωσαν ο επικεφαλής του Στόλου Αιγαίου και β’ Διοικητής της 2470 ΠΔΡ, Τάκης Φαρμάκης, και τα Μέλη του Στόλου καθώς και οι Πρόεδροι των Ρ. Ο. Κηφισιά Πολιτεία, Χριστίνα Καρτσιώτου και Αθήναι Λυκαβηττός, Ραχήλ Τοπαλίδου, και Μέλη των Ροτ. Ομίλων, Σαλαμίνας και των δωρητών Ρ. Ο.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!