Facebook: Προβλήματα για τους χρήστες σε πολλές χώρες Facebook: Προβλήματα για τους χρήστες σε πολλές χώρες
Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Facebook, καθώς εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος όταν προσπαθούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους. Σύμφωνα με αναφορές χρηστών σε άλλες... Facebook: Προβλήματα για τους χρήστες σε πολλές χώρες

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Facebook, καθώς εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος όταν προσπαθούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ιστοσελίδας «Down Detector», το Facebook εμφανίζει μήνυμα σφάλματος σε μεγάλο αριθμό χρηστών, όταν πάνε να συνδεθούν.



Το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται το πρωί και φαίνεται πως συνεχίζει ακόμη, όμως δεν επηρεάζει τους χρήστες στο σύνολό τους -και επίσης φαίνεται ότι προκύπτει κυρίως σε όσους επιχειρούν να συνδεθούν από υπολογιστή και όχι τόσο μέσω κινητού. Υπάρχουν σχετικές αναφορές και από την Ελλάδα.

«Σφάλμα σύνδεσης: προέκυψε ένα απροσδόκητο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά», γράφει το μήνυμα που βλέπουν οι χρήστες όταν προσπαθούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Έχουν αναφερθεί και προβλήματα στη λειτουργία του Instagram, όμως οι αναφορές αυτές είναι σημαντικά μικρότερες σε αριθμό.



Δεν υπάρχουν για την ώρα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σφάλμα, ούτε είναι γνωστή η αιτία εμφάνισής του. Η Meta δεν έχει προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση.

libre.gr

error: Content is protected !!