Το γεγονός του Καλοκαιριού- Οι ONIRAMA στη Σαλαμίνα Το γεγονός του Καλοκαιριού- Οι ONIRAMA στη Σαλαμίνα
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το σημαντικότερο μουσικό γεγονός που θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι, δεν θα είναι άλλο από τη μεγάλη συναυλία που θα... Το γεγονός του Καλοκαιριού- Οι ONIRAMA στη Σαλαμίνα

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το σημαντικότερο μουσικό γεγονός που θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι, δεν θα είναι άλλο από τη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν οι ONIRAMA στο Ευριπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022.

Αυτή την συναυλία όμως κάτι την κάνει ακόμη μεγαλύτερη. Είναι ενταγμένη στο 1ο Φεστιβάλ “Γιώργος Παπασίδερης” που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής με βασικό σκοπό να γίνει θεσμός. Ένας θεσμός που θα βάλει ξανά την Σαλαμίνα στο επίκεντρο του Δημοτικού τραγουδιού με τον πλέον εμφαντικό τρόπο. Με νέα παιδιά που συνεχίζουν την παράδοση του Δημοτικού μας τραγουδιού και με ένα συγκρότημα που αποδεδειγμένα σέβεται το ελληνικό τραγούδι σε όλες τις μορφές του.

Αυτό το τριήμερο λοιπόν Παρασκευή 24/6 και Σάββατο 25/6 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Σελήνια για να καταλήξουμε την Κυριακή 26/6 στο Ευριπίδειο.

error: Content is protected !!