Με μεγάλη επιτυχία και ανακοινώσεις του Δημάρχου Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε η γιορτή τέννις του Ομίλου Αντισφαίρισης Σαλαμίνας Με μεγάλη επιτυχία και ανακοινώσεις του Δημάρχου Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε η γιορτή τέννις του Ομίλου Αντισφαίρισης Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 22.06.2022  Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου η  Γιορτή τέννις του Ομίλου Αντισφαίρισης Σαλαμίνας. Τα αγόρια και τα κορίτσια από τα τμήματα τένις του... Με μεγάλη επιτυχία και ανακοινώσεις του Δημάρχου Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε η γιορτή τέννις του Ομίλου Αντισφαίρισης Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 22.06.2022

 Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου η  Γιορτή τέννις του Ομίλου Αντισφαίρισης Σαλαμίνας.

Τα αγόρια και τα κορίτσια από τα τμήματα τένις του Ο.Α.Σ. Ομίλου Αντισφαίρισης Σαλαμίνας παρουσίασαν την εξέλιξή τους στο άθλημα κατά τη φετινή χρονιά.

Στην γιορτή παραστάθηκαν ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος μαζί με μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συνεχάρη την Διοίκηση του Ομίλου για την εξαιρετική δουλειά της και ανακοίνωσε ότι άμεσα ξεκινά το έργο της πλήρους ανακατασκευής των εγκαταστάσεων του ομίλου με την δημιουργία τεσσάρων(4) νέων γηπέδων.

Επίσης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΑΚΟΙΠΟΠ Θανάσης Αλαϊσκας παραχώρησε στον Όμιλο για τις ανάγκες των αθλητών μια υπερσύγχρονη μονάδα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (Απινίδωτης, Συσκευή τεχνητής αναπνοής ABU, κουτί φύλαξης με συναγερμό).

Ο Δήμος μας στηρίζει στη πράξη τον αθλητισμό στο νησί μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!