Κτηνωδία στη Σαλαμίνα: 66χρονος τεμάχισε γάτα Κτηνωδία στη Σαλαμίνα: 66χρονος τεμάχισε γάτα
Στη σύλληψη ενός 66χρονου προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαλαμίνας, γιατί περιφερόταν σε τραπεζοκαθίσματα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, κρατώντας στο χέρι... Κτηνωδία στη Σαλαμίνα: 66χρονος τεμάχισε γάτα

Στη σύλληψη ενός 66χρονου προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαλαμίνας, γιατί περιφερόταν σε τραπεζοκαθίσματα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, κρατώντας στο χέρι του ένα νεκρό ζώο συντροφιάς (γάτα) και στη συνέχεια κάθισε σε κοντινό σημείο όπου τεμάχισε το ζώο.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, στελέχη του Λιμενικού πήγαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τον 66χρονο και του ζήτησαν επανειλημμένα με ήρεμο τρόπο να τους ακολουθήσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε να συνεργαστεί, πρόβαλε αντίσταση και προσπάθησε να διαφύγει, μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του και θέτοντας σε λειτουργία τον κινητήρα. Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε η ύπαρξη άλλου νεκρού ζώου.

Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί τη προανάκριση, παραδόθηκαν στην αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία, τα νεκρά ζώα για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

efsyn.gr

error: Content is protected !!