Η λύση “;” του μυστηρίου “!” μιας παραίτησης. Η λύση “;” του μυστηρίου “!” μιας παραίτησης.
Σαν κεραυνός εν’ αιθρία έπεσε η είδηση της παραίτησης του Σπύρου Ευσταθίου από τη θέση του Πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Σαλαμίνας. Διαβάζοντας... Η λύση “;” του μυστηρίου “!” μιας παραίτησης.

Σαν κεραυνός εν’ αιθρία έπεσε η είδηση της παραίτησης του Σπύρου Ευσταθίου από τη θέση του Πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Σαλαμίνας.

Διαβάζοντας όμως το κείμενο της παραίτησής του καταλαβαίνουμε, αμέσως, ότι πρόκειται περί μίας διπλωματικής παραίτησης, τις οποίας αφού οι λόγοι έγιναν γνωστοί την ξεκαθαρίζουν…συσκοτίζοντας την.

Ο επίσημος λόγος της παραίτησης του πρώην πλέον προέδρου είναι η νόσησή του από COVID-19 και η παραίνεση του γιατρού του να απόσχει από κάθε δραστηριότητα. Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι και άλλοι αρρώστησαν από covid-19 κατά την διάρκεια της συνεχιζόμενης πανδημίας αλλά κανείς από αυτούς δεν παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του. Ας ελπίσουμε λοιπόν η νόσηση του,αγαπητού σε πολλούς, Σπύρου Ευσταθίου να μην είναι τόσο σοβαρή όσο θέλει να φαίνεται στο κείμενο της παραίτησης του. Άλλωστε ήταν παρόν πολύ πρόσφατα στις δύο πρώτες ημέρες της πεζοδρόμησης του παραλιακού μετώπου και μάλιστα συγχρωτίστηκε με πολλούς .

Αυτό ίσως δικαιολογεί και το δια περιφοράς ΕΚΤΑΚΤΟ Δημοτικό Συμβούλιο για την αντικατάσταση του. Ελπίζουμε δε ο αντικαταστάτης του να έχει κάνει, από πριν, τεστ ώστε να μην χρειαστεί να παραιτηθεί και εκείνος λόγω covid και χρειαστεί η τόσο άμεση αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΦΩΝΗΣ στη θέση του Προέδρου θα οριστεί ο Κωνσταντίνος Λένης, ενώ την θέση του σαν αντιδήμαρχος Αμπελακίων ενδέχεται να καταλάβει ο προσφάτως εισελθών στη παράταξη της Δημοτικής Αρχής Στέλιος Γκίνης

error: Content is protected !!