Αντιρρήσεις και δυσαρέσκεια εξέφρασε η Δημ.Παρ. “Βήμα στους πολίτες” Αντιρρήσεις και δυσαρέσκεια εξέφρασε η Δημ.Παρ. “Βήμα στους πολίτες”
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που λάβαμε από την Δημοτική Παράταξη “Βήμα στους πολίτες” η παράταξη εκφράζει τις αντιρρήσεις της καθώς και την δυσαρέσκεια της... Αντιρρήσεις και δυσαρέσκεια εξέφρασε η Δημ.Παρ. “Βήμα στους πολίτες”

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που λάβαμε από την Δημοτική Παράταξη “Βήμα στους πολίτες” η παράταξη εκφράζει τις αντιρρήσεις της καθώς και την δυσαρέσκεια της για τις βιαστικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην αλλαγή Προέδρου στο Λιμενικό Ταμείο του Δήμου.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ;;;

Έγινε και αυτό για πρώτη φορά !!!!
Στις 4/7 ο πρόεδρος του ΔΛΤΣ αποφασίζει να παραιτηθεί λόγω νόσησης του από Covid 19.
Στις 5/7 κοινοποιεί την απόφαση του στον Δήμο Σαλαμίνας.
Στις 6/7 συγκαλείται έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο δια περιφοράς για την αντικατάσταση του.
Αλήθεια γιατί τόση βιασύνη;;;;;; Γιατί τόση πρεμούρα;;;;;
Είναι τόσο σοβαρή η νόσηση του προέδρου από Covid 19 που τον αποτρέπει να εκτελεί τα καθήκοντα του ως πρόεδρος αλλά μπορεί ως Δημοτικός σύμβουλος;;; Αφού νόσησε στις 4/7 γιατί στις 5/7 προέδρευε σε Δ/Σ του ΔΛΤ Σαλαμίνας ( ΑΔΑ 6ΓΨΛΟΞΑΚ-ΝΕ4 ). Δεν νοσούσε;; δεν ήξερε ότι έβαζε σε κίνδυνο όλο το Δ/Σ να κολλήσει Covid 19;;.
Γιατί δεν αντικαθίσταται από τον αντιπρόεδρο κο Ράπτη όπως ορίζει ο νόμος για ένα μικρό διάστημα και μετά να επανέλθει στα καθήκοντα του όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;;.
Γιατί δεν ενημερώθηκε το Δημοτικό συμβούλιο για τις αλλαγές στο Δ/Σ του ΔΛΤΣ;;
Γιατί να γίνει έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο δια περιφοράς για ένα τόσο σημαντικό θέμα και όχι δια ζώσης;;. Πρώτη φορά θα απουσίαζε κάποιος σύμβουλος από Δημοτικό συμβούλιο;;.
ΜΗΠΩΣ, λέω ΜΗΠΩΣ κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την παραίτηση αυτή για να γλυτώσει τυχόν συνέπειες τόσο ο ίδιος όσο και η Δημοτική αρχή για τα δρώμενα στο ΔΛΤ Σαλαμίνας;;. ΜΗΠΩΣ λέω ΜΗΠΩΣ προετοιμάζεται κάποια επάνοδος παλαιού εν ενεργεία στελέχους για την θέση του προέδρου
Το Βήμα στους Πολίτες που βρίσκεται συνέχεια κοντά στα συμφέροντα της Σαλαμίνας
καταψηφίζει την παραίτηση αυτή και ζητά:
_ Να μην γίνει δεκτή η παραίτηση του προέδρου κου Ευσταθίου Σπυρίδωνα
_ Να τον αντικαταστήσει ο αντιπρόεδρος κος Ραπτης μέχρι να αναρρώσει ο πρόεδρος όπως ορίζει ο νόμος.
_ Να αναβληθεί η έκτακτη συνεδρίαση και να συζητηθεί το θέμα σε τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση,
_ Να ενημερωθεί έγκαιρα το σώμα για τις επικείμενες αλλαγές στην σύνθεση του ΔΛΤ Σαλαμίνας.

Για το βήμα στους Πολίτες
Μπάγιος Θρασύβουλος

error: Content is protected !!