Γυμνάσιο-Λύκειο Αιαντείου – Έλεος με τα υπερφίαλα,τουλάχιστον, δελτία τύπου της Δημοτικής Αρχής Γυμνάσιο-Λύκειο Αιαντείου – Έλεος με τα υπερφίαλα,τουλάχιστον, δελτία τύπου της Δημοτικής Αρχής
Ένα ακόμη δελτίο της Δημοτικής Αρχής, που προσπαθεί να οικειοποιηθεί έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής ή άλλων φορέων ήρθε να προστεθεί σε πλήθος άλλων.... Γυμνάσιο-Λύκειο Αιαντείου – Έλεος με τα υπερφίαλα,τουλάχιστον, δελτία τύπου της Δημοτικής Αρχής

Ένα ακόμη δελτίο της Δημοτικής Αρχής, που προσπαθεί να οικειοποιηθεί έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής ή άλλων φορέων ήρθε να προστεθεί σε πλήθος άλλων. Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν μας στάλθηκε, όπως παλαιότερα, και μας έβγαλε από την δύσκολη θέση για λόγους δεοντολογίας να το ανεβάσουμε αυτούσιο και άνευ σχολιασμού. Διαβάζουμε λοιπόν στο σχετικό δελτίο της Δημοτικής μας Αρχής όπως αναρτήθηκε στην σελίδα του Δήμου από την οποία δυστυχώς (για εκείνους) δεν μπορούν ούτε να μας αποβάλουν ούτε να μας μπλοκάρουν κατά τον συνήθη πολιτικό τους τρόπο.

Σαλαμίνα, 12.07.2022

Ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας για νέο Γυμνάσιο-Λύκειο στο Αιάντειο. Εγκρίθηκε σήμερα από το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) της Περιφέρειας Αττικής η αλλαγή χρήσης από αθλητικό χώρο σε χώρο σχολικών κτιρίων στο Ο.Τ. Γ170 στον Αγ. Αθανάσιο στο Αιάντειο.

Ανοίγει έτσι πλέον ο δρόμος για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την ανέγερση ενός υπερσύγχρονου σχολικού συγκροτήματος (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας έχει κάνει και συνεχίζει νακάνει σπουδαία δουλειά στο θέμα αυτό και ευελπιστούμε ότι σύντομα το όνειρο του νέου σχολείου στο Αιάντειο θα πάρει σάρκα και όστα.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Από πότε άραγε το Γυμνάσιο-Λύκειο του Αιαντείου έγινε στόχος και όνειρο της τωρινής Δημοτικής Αρχής; Σαφέστατα οι διαδικασίες για την ίδρυση σχολείου είναι χρονοβόρες, αλλά πότε ξεκίνησε η Δημοτική Αρχή να τις “τρέχει”; Μήπως μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε ο Δήμαρχος από τη ΦΩΝΗ κατά την παρουσίαση του Διετούς απολογισμού του; Αν όχι τι ενέργειες είχαν γίνει μέχρι τότε για να επιτευχθεί ο στόχος που είχε θέσει αποδεδειγμένα η προηγούμενη διοίκηση;

Όπως βλέπουμε η ίδρυση του σχολείου είχε πάρει ΦΕΚ από τις 26-6-2018

Ξανακούσαμε επίσημα για το σχολείο τον Μάϊο του 2022 όταν ήρθε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. διαβάστε το τότε άρθρο εδώ:

Εν κατακλείδι και μιλώντας πολιτικά πάντα (για να μην παρεξηγηθούμε) και έτσι όπως το πάει η Δημοτική Αρχή, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να δούμε στο μέλλον ένα δελτίο τύπου της που να λέει:

“Χάρη στις άοκνες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου (ας έχει ο Αλλάχ ευλογημένο το όνομά του), σήμερα ο ήλιος ανέτειλε πάνω από την Σαλαμίνα αλλά και πάνω από όλο τον κόσμο. Παγκόσμιοι ηγέτες στέλνουν μηνύματα ευχαριστιών και υποταγής στον Δήμο μας, ο οποίος κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει πλέον το motto: Salamina Capit Mundi”

Έλεος όμως με τα υπερφίαλα, τουλάχιστον, δελτία τύπου. Επιτέλους πόσες πομφόλυγες τελικά μπορεί να παράγει ο νους σας; Μας εκπλήσσετε έως φρίκης πλέον

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!