H έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση της πυροσβεστικής χθες στα Αμπελακια απέτρεψε τα χειρότερα H έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση της πυροσβεστικής χθες στα Αμπελακια απέτρεψε τα χειρότερα
Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στα Αμπελάκια Σαλαμινας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καματερού επάνω από τα ναυπηγεία. Στην περιοχή επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να... H έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση της πυροσβεστικής χθες στα Αμπελακια απέτρεψε τα χειρότερα

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στα Αμπελάκια Σαλαμινας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καματερού επάνω από τα ναυπηγεία. Στην περιοχή επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να αποτρέψουν την επέκταση της πυρκαγιάς και τελικά να την ελέγξουν.

Συγκεκριμενα επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις αποτελούμενες από 30 Πυροσβέστεςμε 11 οχήματα καθώς και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

Ακόμα μια φορά οι άνθρωποι της πυροσβεστικής που στελεχώνουν την πυροσβεστική υπηρεσία της Σαλαμινας έγκαιρα και αποτελεσματικά αντιμετώπισαν και αυτό το συμβάν και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. 

error: Content is protected !!