ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥ» ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥ»
Σε εφαρμογή σχετικής Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου, διανέμεται την τελευταία εβδομάδα στον Δήμο μας επικοινωνιακό υλικό που ενημερώνει τους κατοίκους και επισκέπτες σχετικά... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥ»

Σε εφαρμογή σχετικής Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου, διανέμεται την τελευταία εβδομάδα στον Δήμο μας επικοινωνιακό υλικό που ενημερώνει τους κατοίκους και επισκέπτες σχετικά με το ζήτημα της βιομηχανικής ζώνης ιχθυοτροφείων (ΠΟΑΥ) και ζητάει την στήριξή τους στον αγώνα για την διάσωση του νησιού μας.

Το επικοινωνιακό υλικό, το οποίο είναι εκτυπωμένο στα ελληνικά και τα αγγλικά, αποτελείται από ένα δίπτυχο φυλλάδιο και από ένα μικρό επιτραπέζιο σταντ για τα καταστήματα εστίασης, τα οποία παραπέμπουν με QR code στην ιστοσελίδα του Δήμου Πόρου όπου υπάρχει ειδική ενότητα με όλες τις πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Τα παραπάνω έντυπα έχουν μοιραστεί ήδη σε όσες επιχειρήσεις του νησιού επιθυμούν να συμμετέχουν στην καμπάνια του Δήμου, ενώ το δίπτυχο φυλλάδιο παραδίδεται επίσης σε όλα τα σκάφη που ελλιμενίζονται στο λιμάνι.

Τέλος, εκτός από το πανό στο Ρολόι, τοποθετήθηκαν ήδη τρεις πληροφοριακές πινακίδες για το θέμα των ιχθυοτροφείων στους χώρους αφίξεων του λιμένα, ενώ σύντομα πρόκειται να αναρτηθεί ένα ακόμα πανό στο κτήριο Συγγρού.

Στόχος της καμπάνιας είναι να υπάρξει άμεσα θετική απάντηση της Κυβέρνησης στο αίτημα που έχει διατυπώσει ο Δήμος για εξαίρεση του Πόρου από τις περιοχές στις οποίες πρόκειται να ιδρυθούν βιομηχανικές ζώνες ιχθυοτροφείων.

error: Content is protected !!