Τι συμβαίνει στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Σαλαμίνας; Τι συμβαίνει στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Σαλαμίνας;
Παρέμβαση  Μαρκόπουλου στη Μενδώνη Κάποιοι στο ελληνικό δημόσιο θεωρούν πως οι υπηρεσίες  τις οποίες διευθύνουν είναι τα δικά τους « χωράφια» και ότι μπορούν... Τι συμβαίνει στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Σαλαμίνας;

Παρέμβαση  Μαρκόπουλου στη Μενδώνη

Κάποιοι στο ελληνικό δημόσιο θεωρούν πως οι υπηρεσίες  τις οποίες διευθύνουν είναι τα δικά τους « χωράφια» και ότι μπορούν να απαντούν όποτε εκείνοι κρίνουν στα ερωτήματα  των πολιτών αλλά  και των εκλεγμένων πολιτικών;

Το γράφουμε αυτό, με ααφορμή όσα καταγγέλλει ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Δημήτρης Μαρκόπουλος, μ’  αφορμή τα όσα έχει μέχρι τώρα αντιμετωπίσει με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Σαλαμίνας.

Και φυσικά όχι για κάποια προσωπική του υπόθεση αλλά για θέματα που αφορούν το νησί και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Σύμφωνα με τον κ Μαρκόπουλο, επί ημέρες προσπαθεί να επικοινωνήσει  με τη συγκεκριμένη υπηρεσία ώστε  να ενημερωθεί για ένα κρίσιμο θέμα του νησιού, προκειμένου να προχωρήσει στις περαιτέρω κοινοβουλευτικές του ενέργειες και άκρη δεν βρίσκει!

«Τη μια φορά απάντησαν πως η διευθύντρια λείπει διακοπές. Την επόμενη μέρα το ξανασκέφτηκαν και υποστήριξαν «πως δεν προλαβαίνει». Μετά ότι «θα με καλέσει …εντός των ημερών»!

Κι αυτό, όπως μας επισημαίνει, την στιγμή κατά την οποία  «υπουργοί της κυβέρνησης απαντάνε αμέσως, μια διευθύντρια μιας κρατικής υπηρεσίας  κάνει  «καπρίτσια».

Ο κ. Μαρκόπουλος , τονίζει « είναι καθήκον μου , ως πρώτος σε ψήφους βουλευτής της παράταξης μου στη Β΄ Πειραιά, να ζητώ λύσει ή εξηγήσεις στα προβλήματα από τους αρμοδίους. Και η αρμόδια διευθύντρια ξεκάθαρα απαξιεί να απαντήσει για λόγους που η ίδια γνωρίζει» καταγγέλλει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήδη ο κ. Μαρκόπουλος, ενημέρωσε σχετικά την αρμόδια υπουργό Πολιτισμού, κυρία Μενδώνη  ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί ο ίδιος προσωπικά τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

korydallosnews.gr

error: Content is protected !!