Απάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήρη Νάννου, στο δημοσίευμα της “Φωνής” Απάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήρη Νάννου, στο δημοσίευμα της “Φωνής”
Σύμφωνα με email που λάβαμε από τον κ. Σωτήρη Νάννο, Αντιδήμαρχο Πολικής Προστασίας Δήμου Σαλαμίνας, το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο ώς είθιστε, αναφέρει τα κάτωθι:... Απάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήρη Νάννου, στο δημοσίευμα της “Φωνής”

Σύμφωνα με email που λάβαμε από τον κ. Σωτήρη Νάννο, Αντιδήμαρχο Πολικής Προστασίας Δήμου Σαλαμίνας, το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο ώς είθιστε, αναφέρει τα κάτωθι:

“κ. Γιαννόπουλε, 

Σε άρθρο σας στις 18-7-2022 στην ιστοσελίδα  portal.fonisalaminas.gr αναφέρετε ψευδώς ότι κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς που ξέσπασε στη περιοχή Καματερό την 15η Ιουλίου 2022 αν και είμαι αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας, απουσίαζα από το συμβάν.

Ο ισχυρισμός σας αυτός είναι ψευδής, συκοφαντικός και προσβλητικός για το πρόσωπο μου. Η μοναδική αλήθεια είναι ότι βρισκόμουν στο σημείο από την πρώτη στιγμή, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι επικεφαλής της δύναμης του Πυροσβεστικού Σώματος κ.κ. Αράπης και Κουρκούτης.

Επειδή οφείλατε να διασταυρώσετε την ‘πληροφορία’ σας, κάτι που δεν πράξατε, με συνέπεια να διαδώσετε μια ψευδή είδηση, που είναι προσβλητική και συκοφαντική για το πρόσωπο μου.

Σας καλώ, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματος μου, όπως αναρτήσετε την απάντηση μου στην ίδια ιστοσελίδα και όπως κατόπιν της εν λόγω επιστολής μου αποκαταστήσετε την αλήθεια.

Σωτήριος Νάννος
Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασιας”

error: Content is protected !!