Αισχρή και χυδαία η συμπεριφορά του Δημάρχου Σαλαμίνας. Αισχρή και χυδαία η συμπεριφορά του Δημάρχου Σαλαμίνας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεόκοπος Δήμαρχος του νησιού μας, εκφράζεται δημόσια εν ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με χυδαίο τρόπο και... Αισχρή και χυδαία η συμπεριφορά του Δημάρχου Σαλαμίνας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεόκοπος Δήμαρχος του νησιού μας, εκφράζεται δημόσια εν ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με χυδαίο τρόπο και λεξιλόγιο πεζοδρομίου. Είναι θλιβερό να βλέπει κανείς έναν σχετικά νέο άνθρωπο που φέρει τον τίτλο του Δημάρχου να συμπεριφέρεται με τόση απαξίωση, απρέπεια, αγένεια και έλλειψη σεβασμού. Αν κρίνω και από τη δημόσια δήλωσή του ότι υπάρχουν άνθρωποι που χρηματίζονται από τους αντιπάλους του για να τον κατηγορούν, γίνεται φανερό ότι αιτία αυτού του ξεσπάσματος χυδαιότητας είναι η ανασφάλεια με την οποία διακατέχεται μπας και χάσει την καρέκλα στις ερχόμενες εκλογές, κάτι που του έχει γίνει έμμονη ιδέα αφού πολλές φορές αναφέρεται απαξιωτικά για τους ανώνυμους (έως τώρα) υποψήφιους δημάρχους. Αλήθεια, εσύ κε Παναγόπουλε πιστεύεις ότι θα είσαι ξανά υποψήφιος; Ρώτα καλύτερα το Μαντείο των Δελφών για να βεβαιωθείς !

Χθες 21/7/22, στη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του ΔΣ, ακούσαμε και πάλι να ξεστομίζονται από τον ίδιο άνθρωπο φράσεις και λέξεις που μόνο σε καταγώγιο μπορεί να τις ακούσει κανείς όπως, ψευτόμαγκες, υπάνθρωποι, πολιτικά σκουλήκια, πολιτικοί βρυκόλακες που πρέπει να βρουν λαγούμια να κρυφτούν κι άλλες ανοησίες. Κι όλα αυτά γιατί κάποιοι επώνυμοι πολίτες που ενδιαφέρονται για τα τεκταινόμενα του Δήμου άσκησαν, λέει, αρνητική κριτική μέσω του διαδικτύου (fb) για το κατά πόσο ο ορισμός του νέου Προέδρου ΛΤ είναι νόμιμος και ηθικός. Αν είναι δυνατόν !!

Κε Παναγόπουλε, αυτοί που κάνουν κριτική έχουν όνομα και διεύθυνση. Αν λοιπόν νομίζεις ότι συκοφαντούν και έχεις τα κότσια, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό, στείλε τους στη δικαιοσύνη. Δεν έχεις όμως το δικαίωμα να καταχράσαι του μικροφώνου της έδρας του Δημοτικού Συμβουλίου για να βγάλεις τα εσώψυχά σου τα οποία προξενούν εμετό και αηδία σε όλους μας, ούτε είμαστε διατιθέμενοι να ανεχτούμε τη χυδαία συμπεριφορά σου η οποία αμαυρώνειτην εικόνα του ΔΣ και κατ΄ επέκταση την εικόνα του νησιού μας.

Ευτυχώς που σου άφησα λεφτά για να μπορέσουν να μεταδίδονται ζωντανά οι συνεδριάσεις του ΔΣ για να σ’ ακούει ο κόσμος της Σαλαμίνας.

22/7/2022

Ισιδώρα Νάννου

Δημ. Σύμβουλος

τ.Δήμαρχος Σαλαμίνας

error: Content is protected !!