Ηχηρή νέα ανεξαρτητοποίηση από την “Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας” Ηχηρή νέα ανεξαρτητοποίηση από την “Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας”
Σήμερα, 25 Ιουλίου 2022, ανακοινώθηκε από την δημοτική σύμβουλο Υβόννη Αραβανή η ανεξαρτητοποίησή της από την Δημοτική παράταξη “Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας” με το ακόλουθο... Ηχηρή νέα ανεξαρτητοποίηση από την “Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας”

Σήμερα, 25 Ιουλίου 2022, ανακοινώθηκε από την δημοτική σύμβουλο Υβόννη Αραβανή η ανεξαρτητοποίησή της από την Δημοτική παράταξη “Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας” με το ακόλουθο δελτίο τύπου.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Με την παρούσα, σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου, από τη δημοτική παράταξη “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” με την οποία εκλέχτηκα στις τελευταίες εκλογές.
Η αντιπολιτευτική θέση της παράταξης και του κου Τσαβαρή, με κάνουν να πιστεύω, ότι δεν είναι σύμφωνα με τις αρχικές θέσεις του επικεφαλής, δεν με εκφράζουν και ότι αλλοιώνεται ξεκάθαρα η αντιπολιτευτική θέση που οφείλει να έχει ο συνδυασμός, διότι η δημοκρατία και οι θεσμοί της λειτουργούν με ασκούντες την διοίκηση αλλά και με τους ελέγχοντες αυτήν.
Σε αυτό το σημείο, θέλω να δηλώσω ότι με τον επικεφαλής του συνδυασμού, κο Τσαβαρή συνομίλησα τηλεφωνικά, την επόμενη ημέρα της ορκωμοσίας μου, προκειμένου να με συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων μου και έκτοτε δεν επικοινωνήσαμε ξανά ώστε να συζητήσουμε για τις θέσεις της παράταξης, για θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρά μόνο με κάλεσε τρίτο άτομο ,εκτός συνδυασμού για να ερωτηθώ αν συναινώ, με την ψήφο μου, ως δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένη με την παράταξη “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ να ορισθεί από τον Δήμαρχο ο κος Γκίνης ως Αντιδήμαρχος Αμπελακίων, κάτι που ενισχύει την άποψη μου για την αποδυνάμωση του αντιπολιτευτικού ρόλου της παράταξης.
Φυσικά εγώ καταψήφισα αλλά με τις ψήφους του κου Τσαβαρή, του κου Γκίνη και της κας Μπούταλη, ο κος Γκίνης πήρε την πλειοψηφία που απαιτούνταν, προκειμένου να ορισθεί από τον κο Παναγόπουλο Αντιδήμαρχος Αμπελακίων .
Όλα τα παραπάνω, εμένα προσωπικά δεν με εκφράζουν και δηλώνω ότι θα συνεχίσω, τον αντιπολιτευτικό ρόλο που μου έχει ανατεθεί, παραμένοντας στο ΔΣ, ως ανεξάρτητη, γιατί αυτό επιτάσσει ο ρόλος μου και η συνείδηση μου.
Σε εποχές που το θράσος και το ψεύδος περισσεύει, εγώ θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι την αλήθεια, την οποία θεωρώ τη βάση κάθε ηθικής αξίας και την πρεσβεύω απόλυτα ως θεσμός αλλά και ως άνθρωπος.

Δημοτική Σύμβουλος
Αραβανή Υβόνη

error: Content is protected !!