«Αμόρφωτοι οι Σαλαμίνιοι  σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου στην ΕΡΤ» «Αμόρφωτοι οι Σαλαμίνιοι  σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου στην ΕΡΤ»
Πριν λίγες ημέρες  εμφανίστηκε με απευθείας σύνδεση ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, κ. Παναγόπουλος σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ παρουσία της Προέδρου του ΕΟΤ, κας. Γκερέκου.... «Αμόρφωτοι οι Σαλαμίνιοι  σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου στην ΕΡΤ»

Πριν λίγες ημέρες  εμφανίστηκε με απευθείας σύνδεση ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, κ. Παναγόπουλος σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ παρουσία της Προέδρου του ΕΟΤ, κας. Γκερέκου. Αφορμή για αυτή την εμφάνιση ήταν το πολυσυζητημένο Έτος Ευριπίδη που στηρίζει ο ΕΟΤ με την αιγίδα του αλλά και με ένα κύκλο συναφών δράσεων.

Ο Δήμαρχος για άλλη μία φορά κέρδισε σε αλαζονεία και  αμετροέπεια δηλώνοντας ότι για πρώτη φορά θα διδάξει στους Σαλαμίνιους ποιος είναι ο Ευριπίδης. Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος μίλησε για λυπηρό γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει για τον Ευριπίδη αν και συνδέεται με το νησί ο Δήμαρχος συμφώνησε  και για άλλη μία φορά έθεσε τον εαυτό του από μηχανής θεό που θα μας διδάξει την ιστορία του τόπου.

Οι Σαλαμίνιοι γνωρίζουν πολύ καλά τον Ευριπίδη κύριε Δήμαρχε και για αυτό σίγουρα δεν έχετε συμβάλει ουσιωδώς εσείς. Προκάτοχοί σας με κύριο εκπρόσωπο τον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο, Θανάση Μακρή έθεσαν τις βάσεις με έργα για να αναδειχθεί αυτή η τόσο ιστορική προσωπικότητα. Κυριότερη απόδειξη το στολίδι του νησιού μας το Ευριπίδειο Θέατρο το οποίο κατασκευάστηκε από τον Δήμαρχο των Έργων, Θανάση Μακρή και που έχει φιλοξενήσει χιλιάδες εκδηλώσεις. Τόσο πολύ έχετε χάσει το μέτρο της φιλαρέσκειάς σας που δεν διστάζετε να καπηλευτείτε το έργο του αείμνηστου πρώην Δημάρχου και αυτό γιατί γνωρίζετε ότι πια δεν μπορεί να απαντήσει στο ρεσιτάλ αλαζονείας σας. Πόσο χαμηλά θα πέσετε πια για λίγα λεπτά δημοσιότητας; Γιατί σίγουρα μόνο αυτά θα σας μείνουν… Ο κόσμος γνωρίζει πια και κρίνει ανάλογα..

Αραβανή Υβόνη

error: Content is protected !!