Τι φοβάται ο κύριος Δήμαρχος? Τι φοβάται ο κύριος Δήμαρχος?
Απαρίθμηση γεγονότων για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν στις καλές προθέσεις. 18-10-21. Το ναυπηγείο “Μπεκρής”, υποβάλλει αίτημα στο Δήμο για έγκριση εισόδου οχημάτων από την... Τι φοβάται ο κύριος Δήμαρχος?

Απαρίθμηση γεγονότων για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν στις καλές προθέσεις.

18-10-21. Το ναυπηγείο “Μπεκρής”, υποβάλλει αίτημα στο Δήμο για έγκριση εισόδου οχημάτων από την “ιδιοκτησία” του και περίφραξη του χώρου. Το αίτημα φαίνεται άδολο γιατί ο χώρος είναι ισοπεδωμένος από την εταιρεία και χρησιμοποιείται επί σειρά ετών σαν ιδιωτικό πάρκινγκ.
“Λεπτομέρεια” πρώτη: Ο χώρος είναι δημόσια δασική έκταση με τελεσίδικη δικαστική απόφαση και αναδασωτέα και αιγιαλός και παραλία κατά μεγάλο μέρος και Αρχαιολογική Ζώνη απολύτου προστασίας όπου απαγορεύεται κάθε ναυπηγική δραστηριότητα .!!


“Λεπτομέρεια” δεύτερη: Η εταιρεία έχει αρχίσει να περιφράσσει το χώρο πολύ πριν οποιαδήποτε άδεια ή έγκριση. Κάποιοι, κάτι γνώριζαν.!
15-2-22. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου εισηγείται θετικά, χωρίς να λάβει υπ’ όψιν το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής.

31-3-22. Η Κοινότητα Αμπελακίων συνεδριάζει και συμφωνεί με το “πρότζεκτ” – τέρας που περιλαμβάνει και περίφραξη (καταπάτηση), δημόσιας δασικής και αναδασωτέας έκτασης και αιγιαλού και παραλίας και όλα τα υπόλοιπα, ενώ οι φήμες για εν εξελίξει σκάνδαλο οργίαζαν.
18-4-22. Για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι ο Δήμαρχος γνωρίζει όλες τις πτυχές του δράματος, “τα κακά παιδιά” φρόντισαν να τον ενημερώσουν με γραπτή επώνυμη καταγγελία στο γραφείο του.
20-4-22. Όπως ήταν φυσικό, ο Δήμαρχος αγνόησε τα πάντα και συγκάλεσε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία πραγματοποιήθηκε ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ υπό την προεδρία του και συμφώνησαν στα πάντα. Ταυτόχρονα απέστειλαν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την τελική έγκριση.

Όλα φαίνονταν αναπόδραστα, ενώ η ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο ήταν μία τυπική διαδικασία αφού ο Δήμαρχος διαθέτει συντριπτική πλειοψηφία.Και όμως κώλωσε. Ξέχασε τα επείγοντα και τα φλέγοντα και έστειλε την υπόθεση στις καλένδες.Τι μεσολάβησε άραγε? Τι φοβήθηκε ο Δήμαρχος?
“Λεπτομέρεια” τρίτη. Στις 2-6-22 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση κάλεσε το Δήμαρχο να απαντήσει επαρκώς και τεκμηριωμένα στις καταγγελίες των “κακών παιδιών”, και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες της αρμοδιότητάς του.
“Λεπτομέρεια” τέταρτη. Στις 6-6-22 ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και άρχισε να ψάχνει.
“Λεπτομέρεια” πέμπτη. Ψάχνοντας ο εισαγγελέας έπεσε σε “φλέβα χρυσού” και κάλεσε τα “κακά παιδιά” να δώσουν νέα στοιχεία. Τα κακά παιδιά του έστειλαν ένα πακέτο με σαράντα έγγραφα που φτάνουν πολύ πέρα από το πρότζεκτ – τέρας.

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε, τα ψέμματα τέλειωσαν, οι εξελίξεις έχουν πάρει το δρόμο τους.!
Ο Δήμαρχος έχει υποχρέωση να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να υποστηρίξει τις απόψεις του ή να παραδεχτεί το λάθος και να ακυρώσει τις αποφάσεις – τέρατα.
Εμπρός Δήμαρχε, απόδειξε ότι ανήκεις στους ταγούς της νομιμότητας και ότι αγωνίζεσαι για το καλό της Σαλαμίνα. Είναι θέμα ηθικής δικαιοσύνης.

Γιώργος Κοκκινίδης

error: Content is protected !!