Συνελήφθη 54χρονος στη Σαλαμίνα που καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη Συνελήφθη 54χρονος στη Σαλαμίνα που καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη
Συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Σαλαμίνας Κατασχέθηκαν -24- δενδρύλλια κάνναβης, -1.150- γραμμ. φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, εξοπλισμός καλλιέργειας,... Συνελήφθη 54χρονος στη Σαλαμίνα που καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη

Συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Σαλαμίνας

Κατασχέθηκαν -24- δενδρύλλια κάνναβης, -1.150- γραμμ. φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, εξοπλισμός καλλιέργειας, συντήρησης και υδροδότησης φυτείας.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες χθες, 2 Αυγούστου 2022 στη Σαλαμίνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (Τ.Δ.Ν. Πειραιά), 54χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Προηγήθηκε διερεύνηση της υπόθεσης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων αναφορικά με άτομο που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης και περαιτέρω διακίνηση, εντοπίστηκε ο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ειδικότερα, ο 54χρονος κατελήφθη να έχει εγκαταστήσει εντός πρόχειρου οικήματος ιδιοκτησίας του, φυτώριο δενδρυλλίων κάνναβης σε γλάστρες. Μετά τη συγκομιδή και επεξεργασία των δενδρυλλίων, πωλούσε τις ποσότητες κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Σαλαμίνας.

Συνολικά από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-24- δενδρύλλια κάνναβης,

-1.150- γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, σε νάιλον συσκευασία,

-2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

κινητό τηλέφωνο,

-2- συσκευασίες λιπάσματος,

-5- πλαστικές γλάστρες για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παρασιτοκτόνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

thetoc.gr

error: Content is protected !!