ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ, ΣΤΟ 26ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ, ΣΤΟ 26ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ
ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ, ΣΤΟ 26ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ, ΜΕ 3 ΧΡΥΣΑ, 1 ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η αποστολή... ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ, ΣΤΟ 26ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ, ΣΤΟ 26ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ, ΜΕ 3 ΧΡΥΣΑ, 1 ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Η αποστολή του ΑΝΣ, στο 26ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναπτύξεως Κανόε-Καγιάκ Σπριντ,  όπου κατετάγη στη 4η  θέση μεταξύ 19 σωματείων

Η Βαθμολογία του26ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναπτύξεως Κανόε-Καγιάκ Σπριντ. 

Επιτυχιών και διακρίσεων συνέχεια, για το Κανόε-Καγιάκ του ΑΝΣ Γυάλας ! 

Μετά τις επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων τον Απρίλιο, την  επιλογή δύο αθλητών του στην Εθνική Ομάδα Σπριντ Εφήβων, τη συμμετοχή του Στέργιου  Στιβακτάκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και κάτω των 23 ετών στο Βελιγράδι  και την επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπριντ  μεγάλων κατηγοριών, και η φετινή αγωνιστική παρουσία της δυναμικής ομάδος Κανόε- Καγιάκ της Σαλαμίνος, ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της 4ης θέσεως στο 26ο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Κατηγοριών Αναπτύξεως, που διεξήχθη στις 30 και 31 Ιουλίου στο Ολυμπιακό  Κωπηλατοδρόμιο το Σχοινιά. 



Με 11 μικρούς αθλητές και αθλήτριες, ο ΑΝΣ Γυάλας, κατέκτησε 3 χρυσά, 1 αργυρό και 2  χάλκινα μετάλλια, συγκέντρωσε 97,5 βαθμούς και κατετάγη στην 4η  θέση της βαθμολογίας. 

Το σημαντικό της επιτυχίας του Ομίλου έγκειται και στο γεγονός της επικρατήσεώς του  στην τελική βαθμολογία του Πρωταθλήματος, έναντι σωματείων ακόμη και με  υπερδιπλάσιους αθλητές και αθλήτριες.

Το γεγονός αυτό, αποτελεί την αδιάψευστη αγωνιστική απόδειξη, της επιμελημένης και  συστηματικής προπονήσεως που πραγματοποιείται ολόκληρο τον χρόνο στην Γυάλα, καθώς  και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Βουρκάρι. 

Αναλυτικώς τα αποτελέσματα του ΑΝΣ, έχουν ως ακολούθως : 



ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 

1. Καρασταμάτη Ελένη – Ειρήνη-Ιωάννα Ανδρεοπούλου : Διθέσιο Καγιάκ 500μ,  Παγκορασίδων. 

2. Αποστολίδου Αμαλία – Παπούλιας Αριστείδης-Ηλίας : Μεικτό Διθέσιο Καγιάκ 200μ,  Παίδων Αρχαρίων-Κορασίδων Αρχαρίων. 3. Παπούλιας Αριστείδης-Ηλίας : Μονοθεσίου Καγιάκ 200μ, Παίδων Αρχαρίων. 

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 

1. Κατσούρης Γεώργιος – Παπούλιας Αριστείδης-Ηλίας : Διθέσιο Καγιάκ 200μ, Παίδων  Αρχαρίων. 

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 

1. Κατσούρης Γεώργιος : Μονοθέσιο Καγιάκ 200μ, Παίδων Αρχαρίων. 

2. Νικόλαος Κατσούρης – Πούσκα Μικέλ : Διθέσιο Καγιάκ 1000μ, Παμπαίδων. 

ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 

1. Καρβούνης Σπυρίδων : 4η θέση Τελικού Μονοθεσίου Καγιάκ 200μ, Προαγωνιστική  Αγοριών. 

2. Ειρήνη-Ιωάννα Ανδρεοπούλου – Πούσκα Μικέλ : 4η θέση Τελικού Διθέσιου Καγιάκ 200μ,  Παμπαίδων-Παγκορασίδων. 

3. Αποστολίδου Αμαλία : 5η  θέση Τελικού Μονοθεσίου Καγιάκ 500μ, Κορασίδων Αρχαρίων. 

4. Αποστολίδου Αμαλία : 7η  θέση Τελικού Μονοθεσίου Καγιάκ 200μ, Κορασίδων Αρχαρίων. 

5. Καρασταμάτη Ελένη – Νικόλαος Κατσούρης : 7η θέση Τελικού Διθέσιου Καγιάκ 200μ,  Παμπαίδων-Παγκορασίδων. 

6. Καρασταμάτη Ελένη : 8η  θέση Τελικού Μονοθεσίου Καγιάκ 200μ, Παγκορασίδων. 

7. Πάλμου Ελένη – Καρβούνης Σπυρίδων : 8η θέση Τελικού Μεικτού Διθέσιου Καγιάκ 200μ,  Προαγωνιστικής Αγοριών- Προαγωνιστικής Κοριτσιών. 

8. Μουλάκης Νικόλαος : 9η  θέση Τελικού Μονοθεσίου Καγιάκ 1000μ, Παίδων Αρχαρίων. 

Συμμετοχή είχε και ο Νικόλαος Μωραΐτης στην κατηγορία Παμπαίδων, ο οποίος  παρουσίασε σαφή βελτίωση συγκριτικώς με προηγούμενες επιδόσεις του.

Πλήρως ικανοποιημένοι είναι ο Πρόεδρος, Πέτρος Μερκούρης και τα μέλη του Δ.Σ του ΑΝΣ  Γυάλας, καθώς και ο Προπονητής του Ομίλου Αθανάσιος Δ. Βιλλιώτης για την επί τέσσερα  συνεχόμενα έτη παρουσίας του ΑΝΣ, στις κορυφαίες θέσεις των Πανελληνίων  Πρωταθλημάτων !

error: Content is protected !!