Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: “καμία μελέτη δεν έχει απορριφθεί . Το λέω επίσημα.” Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: “καμία μελέτη δεν έχει απορριφθεί . Το λέω επίσημα.”
Όπως όλοι φαντάζομαι γνωρίζετε τόσο εγώ προσωπικά όσο και η “ΦΩΝΗ” δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε στα κοινωνικά δίκτυα αλλά ούτε και να χρησιμοποιούμε τους... Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: “καμία μελέτη δεν έχει απορριφθεί . Το λέω επίσημα.”

Όπως όλοι φαντάζομαι γνωρίζετε τόσο εγώ προσωπικά όσο και η “ΦΩΝΗ” δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε στα κοινωνικά δίκτυα αλλά ούτε και να χρησιμοποιούμε τους τυχόν σχολιασμούς σε αυτά παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις από τις οποίες γεννιούνται πολιτικά ζητήματα που επηρεάζουν την τοπική πολιτική σκηνή. Μια τέτοια εξαιρετική περίπτωση είναι και αυτή. Στην επίσημη σελίδα της στα κοινωνικά δίκτυα η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη ανάρτησε σήμερα το πρωί ένα έργο για το δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων το οποίο μπήκε σε τροχιά υλοποίησης και περιλαμβάνει αναπλάσεις και αναβάθμιση οδικού δικτύου σε πολλές περιοχές. Δεν θα επιμείνουμε στα διάφορα σχόλια, αλλά θα επικεντρωθούμε σε δύο απαντήσεις της Αντιπεριφερειάρχου που ξεκαθαρίζουν απόλυτα ένα θολό τοπίο αλλά και δίνουν απάντηση σε κάποιες φήμες που εντέχνως προσπαθούσαν κάποιοι να διασπείρουν. Η πρώτη απάντηση ,έχει να κάνει με τις μελέτες που υποτίθεται ότι έχει στείλει ο Δήμος στην Περιφέρεια και κάποιοι διασπείρουν ψευδώς όπως αποδεικνύεται ότι έχουν απορριφθεί. Η απάντηση της Αντιπεριφερειάρχου είναι ξεκάθαρη “καμία μελέτη δεν έχει απορριφθεί . Το λέω επίσημα.” για να συνεχίσει ακόμα πιο ξεκάθαρα “ και εγώ απάντησα επίσημα και δημόσια ώστε να μην υπάρχουν σκοτεινές σκέψεις και συκοφαντίες πίσω από κλειστές πόρτες. Οποίος έχει αντίθετη άποψη να βγει να το πει ανοικτά για να πάρει και τις απαντήσεις του”. Με αυτές τις δύο απαντήσεις η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ρίχνει το γάντι σε όσους επώνυμους και ανώνυμους προσπαθούν να πείσουν πολιτικά ψευδώς τον λαό της Σαλαμίνας ότι φρενάρει τις μελέτες του Δήμου. Άραγε θα τολμήσει τώρα κανείς να συνεχίσει την ψευδή πολιτική προπαγάνδα που κάποιοι έχουν κάνει σημαία για να δικαιολογήσουν την πολιτική ανυπαρξία τους.

Νικόλας ο Ψαράς

και για την Αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!