Το EDITORIAL και το εξώφυλλο της έντυπης “ΦΩΝΗΣ” φ. Ιουλίου 2022 Το EDITORIAL και το εξώφυλλο της έντυπης “ΦΩΝΗΣ” φ. Ιουλίου 2022
Έφτασε και ο Ιούλιος στο τέλος του. Οι ζέστες έχουν σφίξει, οι παραθεριστές έχουν έρθει και οδεύουμε ολοταχώς σε έναν καυτό Αύγουστο. Μάλλον φταίει... Το EDITORIAL και το εξώφυλλο της έντυπης “ΦΩΝΗΣ” φ. Ιουλίου 2022

Έφτασε και ο Ιούλιος στο τέλος του. Οι ζέστες έχουν σφίξει, οι παραθεριστές έχουν έρθει και οδεύουμε ολοταχώς σε έναν καυτό Αύγουστο. Μάλλον φταίει που ο υδράργυρος έχει ανέβει, αν όχι η πολιτική κατρακύλα της Δημοτικής Αρχής που την έχει εξαναγκάσει τα ξεπερνάει τα όρια του ευτράπελου και πλέον να βαδίζει σε επικίνδυνους για το μέλλον του τόπου δρόμους.

Οι θιασώτες των πολιτικά υπερφίαλων, υποτιθέμενων και κίβδηλων Νέων Ημερών και Σύγχρονων Ιδεών αποδεικνύουν πλέον περίτρανα, ότι εξαπάτησαν, πολιτικά πάντα για να μην παρεξηγηθούμε, τον λαό της Σαλαμίνας με τον χειρότερο τρόπο και ακόμα περισσότερο ότι τον θεωρούν τουλάχιστον ηλίθιο.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι δουλεύουν ασταμάτητα για το καλό του τόπου, ενώ στην ουσία προσπαθούν απελπισμένα να κρατηθούν πάνω στις καρέκλες τους αδιαφορώντας ουσιαστικά για το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου γενικότερα.

Η πολιτική σοβαρότητα έχει εκλείψει, απαντήσεις δεν δίνονται σε καυτά ζητήματα του τόπου και υπάρχουν προσπάθειες φίμωσης όχι μόνο αιρετών αλλά και του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και ενεργών πολιτών.

Όλα αυτά θα το ξαναπούμε δείχνουν τον πανικό στον οποίο έχει περιέλθει η Δημοτική Αρχή του τόπου. Αυτός ο πανικός όμως, μόνο συμφορές μπορεί να φέρει στο λαό της Σαλαμίνας τα δύσκολα χρόνια που έρχονται για το νησί.

Η έντυπη έκδοση θα κυκλοφορήσει σε όλο το νησί από Δευτέρα 8/8/2022

error: Content is protected !!