Συναυλία  Αλληλεγγύης Συναυλία  Αλληλεγγύης
Συναυλία  Αλληλεγγύης με  το Συγκρότημα ΟΝΥΞ με τους καλλιτέχνες: Μιχάλης Σούμας Τραγούδι και πλήκτρα), Αγγελική Ταγκάλου (Τραγούδι-Φωνητικά), Βασίλης Κατσαρός (Μπάσο), Ρουσσέτος Λαμπρινός (Τύμπανα), Μανώλης... Συναυλία  Αλληλεγγύης

Συναυλία  Αλληλεγγύης με  το Συγκρότημα ΟΝΥΞ με τους καλλιτέχνες: Μιχάλης Σούμας Τραγούδι και πλήκτρα), Αγγελική Ταγκάλου (Τραγούδι-Φωνητικά), Βασίλης Κατσαρός (Μπάσο), Ρουσσέτος Λαμπρινός (Τύμπανα), Μανώλης Σαντζουκίδης (Κιθάρα).

Το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας – Δομή Σίτισης και Στήριξης «ΣΤΑΣΗ ΖΩΉΣ», αποτελεί ενός τύπου Απάντηση, Αντίσταση και Μήνυμα…!!!

Απάντηση στις επιπτώσεις της κρίσης που δημιούργησαν οι αγορές και οι κυρίαρχες πολιτικές, με την Αλληλεγγύη και την αποτελεσματική δράση των “Αδύναμων”…!!!

Αντίσταση στον Ατομισμό, την Παθητικότητα, την Μοιρολατρία, την έκπτωση των ανθρώπινων αξιών, με τη συλλογικότητα και την ανάπτυξη συμπεριφορών και σχέσεων αντίστοιχων με τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Μήνυμα διαρκούς και σταθερού αγώνα για μια άλλη προοπτική για τον άνθρωπο και την κοινωνία, στον αντίποδα της αδιέξοδης πολιτικής και των υποτακτικών πολιτικών. Η στήριξη είναι επιδοκιμασία και συμμετοχή, είναι όρος για τη συνέχεια της Έμπρακτης Αλληλεγγύης.

Για την ανθρωπιά και την αξιοπρέπεια…

Για την προάσπιση των κοινωνικών αξιών…

Για τη διεκδίκηση μιας άλλης κατεύθυνσης στην πολιτική, με βάση τις κοινωνικές ανάγκες και τον άνθρωπο. Στήνουμε μία τεράστια φιλανθρωπική αγκαλιά για τα ανασφάλιστους, φτωχοποιημένους συνανθρώπους μας, του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας – Δομή Σίτισης και Στήριξης «ΣΤΑΣΗ ΖΩΉΣ».

Η Ένωση όλων μας για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το Χαμόγελο και την Ελπίδα στα πρόσωπα των παιδιών μας, των γονιών μας, των φίλων μας, αποτελεί καθήκον και ηθικό χρέος όλων μας γιατί δεν θέλουμε κανένας συνάνθρωπος να μείνει χωρίς φάρμακα, χωρίς ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, χωρίς τα απαραίτητα τρόφιμα στο τραπέζι.

Τα έσοδα της βραδιάς, θα διατεθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο -Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας – Δομή Σίτισης και Στήριξης «ΣΤΑΣΗ ΖΩΉΣ», διότι η υποστήριξη του, μέσω παρόμοιων εκδηλώσεων είναι καθοριστική για την Απρόσκοπτη Συνέχεια του Κοινωνικού Έργου του.

Προπώληση εισιτηρίων για την Συναυλία μας, στα κάτωθι σημεία:

1. Info Kioski (Aνδρέας Μιχαλάκης 6907854409) Δευτέρα – Παρασκευή 8:30 π.μ. έως 14:00 μμ.μ.

2. Coffee Academy Λεωφ. Σαλαμίνος 235.

3. Βανίλια CAFE Λεωφ. Ιπποκράτους 215

4. Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας Λεωφ. Φανερωμένης 168.

Ανθρωπιστική Οργάνωση “Στάση Ζωής” (Σωματείο)
Λεωφόρος Φανερωμένης 168, 189 00  ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Τηλ. 210 46 53 435, 69 48 858 114
www.stasizois.gr   efizissi@gmail.com  kifasalaminas@gmail.com

error: Content is protected !!