Καινούρια συνεργασία για τον ΑΙΑΝΤΑ Σαλαμίνας Καινούρια συνεργασία για τον ΑΙΑΝΤΑ Σαλαμίνας
Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, με την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΙΟΡΙΤΣΗ ! Η Κωνσταντίνα Λιορίτση θα αναλάβει Προπονήτρια στην νέα Γυναικεία... Καινούρια συνεργασία για τον ΑΙΑΝΤΑ Σαλαμίνας

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, με την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΙΟΡΙΤΣΗ !

Η Κωνσταντίνα Λιορίτση θα αναλάβει Προπονήτρια στην νέα Γυναικεία Ομάδα της Ακαδημίας Συλλόγου μας.

Έχει ξεκινήσει τα πρώτα ποδοσφαιρικά της βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΄΄S.OLYMPICO΄΄ στην Σαλαμίνα, με τις οδηγίες του Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή του Αίαντα Σαλαμίνας κ. Λάζαρου Δημητριάδη, και πολύ γρήγορα το ποδοσφαιρικό της ταλέντο έγινε ορατό από τους ειδικούς του Ποδοσφαίρου.

Σε ποδοσφαιρικό αγώνα στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του ΄΄S.OLYMPICO΄΄ στην Σαλαμίνα, ο προσκεκλημένος και ΄΄ζωντανή ιστορία ΄΄ της Α.Ε.Κ. Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής Τόνυ Σαβέβσκυ, άμεσα ξεχώρισε το ταλέντο της Κωνσταντίνας, και ο δρόμος για την ποδοσφαιρική της εξέλιξη είχε ανοίξει ! Ακολούθησε η ένταξη της Κωνσταντίνας στην Ποδοσφαιρική Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητο Αθηνών, όπου και αγωνίστηκε με επιτυχία. Την σεζόν 2019-2020 η Κωνσταντίνα αγωνίστηκε και στην Γυναικεία Ομάδα του Π.Α.Σ. Σαλαμίνας, και σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα, εκτιμώντας όλα τα προαναφερόμενα για την ποδοσφαιρική της αξία, αλλά γνωρίζοντας τον αδαμάντινο χαρακτήρα της, ήρθε σε συμφωνία να αναλάβει Προπονήτρια της Γυναικείας Ομάδας της Ακαδημίας του Αίαντα Σαλαμίνας !

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ σε καλωσορίζουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Αίαντα Σαλαμίνας, και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου !!!

error: Content is protected !!