ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  23ης  ΕΚΤΑΚΤΗΣ Συνεδρίασης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  23ης  ΕΚΤΑΚΤΗΣ Συνεδρίασης
EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ Σαλαμίνα  17-8-2022ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Αρ.Πρωτ:  – 14784 – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  23ης  ΕΚΤΑΚΤΗΣ Συνεδρίασης Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  23ης  ΕΚΤΑΚΤΗΣ Συνεδρίασης

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ Σαλαμίνα  17-8-2022
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Αρ.Πρωτ:  – 14784 –

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  23ης  ΕΚΤΑΚΤΗΣ Συνεδρίασης

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010,όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του N.4555/ 2018 και την υπ’ αριθμ. 375/2-6-2022 εγκύκλιο του Υπ. Ες., να σας καλέσω σε  ΕΚΤΑΚΤΗΣυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος,  δια ζώσης, την  18ην Αυγούστου 2022, ημέρα  ΠΕΜΠΤΗ   και ώρα 15.00 μ.μ. για λήψη  αποφάσεων στα  παρακάτω θέματα:

1.  Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 83/2022 απόφασης του  Δημοτικού Συμβουλίου  που αφορά:  Είσπραξη χρηματικών προκαταβολών από ιδιοκτήτες ακινήτων περιοχής Β΄ κατοικίας του Δήμου Σαλαμίνας για την χρηματοδότηση της μελέτης «Αναθεώρηση (επανέγκριση) Πολεοδομικής μελέτης περιοχών Β’ κατοικίας Αγ. Δημήτριος-Ζορμπαλά-Περιστέρια-Μαρούδι» Δήμου Σαλαμίνας και Επανακαθορισμός της αξίας των οικοπέδων περιοχών Β’ κατοικίας.

Το κατεπείγον συνίσταται στην άμεση ενημέρωση των δημοτών  για την μη καταβολή  εισφορών , δεδομένου ότι  θα γίνει επανακαθορισμός  της αξίας των ακινήτων  που  ανήκουν στην  περιοχή Β΄κατοικίας.

2.-  Εξέταση   αιτήματος  Σωματείου  Υπαίθριων Εμπόρων  «Porto Leone»  για απαλλαγή από τέλη κατάληψης  κοινόχρηστου χώρου , όσον αφορά την  διεξαγωγή  εμποροπανηγύρεων,  λόγω της  οικονομικής  ζημίας  που προκλήθηκε  από την εκκένωση του χώρου  του Προφήτη  Ηλία,  εξαιτίας της  πυρκαγιάς  στον Λόφο Πατρίς και την ανάγκη διέλευσης  πυροσβεστικών οχημάτων την  20η  Ιουλίου 2022.

Το κατεπείγον συνίσταται στην άμεση  απαλλαγή  των υπόχρεων από τα τέλη κατάληψης κοινόχρηστου χώρου, εξαιτίας της πυρκαγιάς.

3.- Λήψη έκτακτων μέτρων  για την  ασφαλή πραγματοποίηση  της θρησκευτικής  εμποροπανήγυρης  της Ι.Μ. Παναγίας   Φανερωμένης  Σαλαμίνας.

Το κατεπείγον  του θέματος συνίσταται στο γεγονός ότι πρέπει να ενημερωθούν  άμεσα οι ενδιαφερόμενοι για την ασφαλή  διεξαγωγή  της θρησκευτικής εμποροπανήγυρης.

                                 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                               ΣΥΜΕΩΝ   ΓΑΛΕΟΣ

error: Content is protected !!