Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας Futsal Club Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας Futsal Club
Οι διοικήσεις του ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ και του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους! Στόχος και των... Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας Futsal Club

Οι διοικήσεις του ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ και του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους!

Στόχος και των δυο Συλλόγων είναι η ομαλή μετάβαση σε μια καινούργια σελίδα που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα με κοινό παρανομαστή πρώτον την σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση των μικρών μας αθλητών σε όλα τα αθλήματα που θα συμπεριλαμβάνονται και δευτερον η ανάδειξη της αγαπημένης μας Σαλαμινας!



Τα πολλά χρόνια εμπειρίας στον αθλητισμό από τους ανθρώπους και των δυο συλλόγων μας οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι για την ανάδειξη αθλητών από τον τόπο μας αλλά και του τόπου μας εν γενεί χρειάζονται συνεργασίες οι οποίες θα βασίζονται σε στερεά βάσεις!



Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα κουβέντας αφού οι σκέψεις και των δυο ήταν ίδιες ‘’ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ,ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ‘’Τα καλύτερα έρχονται και πλέον ήμαστε ποιο δυνατοί από ποτέ!



Ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο σάλας, ρυθμική γυμναστική και στίβος είναι μέχρι στιγμής τα αθλήματα μας!!!

error: Content is protected !!