4o παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων από τον Perivos 4o παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων από τον Perivos
Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας διοργανώνει για 4η φορά παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων θέλοντας να αναδείξει την αξία της επαναχρησιμοποίησης σε μια εποχή που οι πρώτες... 4o παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων από τον Perivos

Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας διοργανώνει για 4η φορά παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων θέλοντας να αναδείξει την αξία της επαναχρησιμοποίησης σε μια εποχή που οι πρώτες ύλες του πλανήτη μας συνεχώς μειώνονται θέτοντας σε κίνδυνο την ευζωία και ευημερία των επόμενων γενεών.



Στο παζάρι μας θα βρείτε 100άδες βιβλία. Βιβλία λογοτεχνικά, επιστημονικά, ιστορικά, παιδικά, ταξιδιωτικά, εγκυκλοπαιδικά, παιδαγωγικά, πολιτικά, ψυχολογίας, ποιητικές συλλογές και πολλά ακόμη που θα σας κρατήσουν συντροφιά, θα σας ψυχαγωγήσουν, θα σας επιμορφώσουν. Η τιμή των βιβλίων στο παζάρι μας είναι συμβολική (1€), η αξία τους όμως ανεκτίμητη. (Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση δράσεων του Περιβαλλοντικού Ομίλου Σαλαμίνας προς όφελος του περιβάλλοντος του νησιού μας).



Σας περιμένουμε το Σάββατο και την Κυριακή 3-4 Σεπτεμβρίου και ώρα 5-10μμ στα γραφεία του Ομίλου στην οδό Πολυχρόνη Λεμπέση 80 & Ηροδότου (δείτε στο χάρτη).

Δείτε το event μας στο facebook



error: Content is protected !!