ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ… ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ…
Αφού ο κ. Δήμαρχος δεν απάντησε στις προκλήσεις μας και στα ερωτήματα μας επί τρία χρόνια, για την ατυχέστατη παρουσία του στην ΕΣΑΛ της... ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ…

Αφού ο κ. Δήμαρχος δεν απάντησε στις προκλήσεις μας και στα ερωτήματα μας επί τρία χρόνια, για την ατυχέστατη παρουσία του στην ΕΣΑΛ της 25ης Σεπτεμβρίου 2019 που συμφώνησε σε σημεία και τέρατα εις βάρος της Ιστορίας του νησιού μας, για τα σαπιοκάραβα που μετέτρεψαν σε νεκροταφείο πλοίων και βουλιάζουν στο Αρχαίο λιμάνι και έκανε στα Δημοτικά Συμβούλια τον συνήγορο υπεράσπισης σε αυτόν που τα φιλοξενούσε……

Έπρεπε να πάμε στον Εισαγγελέα για να σταματήσουμε το «έγκλημα»….

Για το σκάνδαλο του Λιμενικού Ταμείου που ήταν Πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης και ήδη πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης

Για την ΕΥΔΑΠ που έδωσε 2.5 εκατ. ευρώ ενώ δεν θα έπρεπε και ήδη κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά, για το οικονομικό – πολιτικό σκάνδαλο της Ενεργειακής αναβάθμισης….. (κόλαφος για τον Δήμαρχο Ν. Χαλκηδόνας από το ελεγκτικό Συνέδριο….ίδια περίπτωση με την δική μας….. το διάβασες Δήμαρχε……;)

Για την παράνομη περίφραξη οικοπέδου στο Ναυπηγείο Μπεκρή που γνωμοδότησε θετικά στην Επιτροπή Ποιότητας ενώ το οικόπεδο είναι του Δημοσίου και αρχαιολογικός χώρος και ευτυχώς τον σταματήσαμε με τον Εισαγγελέα…..

Αφού δεν απάντησε σε αυτά και σε πολλά άλλα με δελτίο τύπου, σήμερα απάντησε γιατί ενοχλήθηκε από την αναφορά μου για την απευθείας ανάθεση στην Geoplan 37.000. Tις λεπτομέρειες για αυτήν την ανάθεση , θα τα πούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα το κάνουν σύντομα όπως μαθαίνουμε…..

Φυσικά είχε ξεχάσει να απαντήσει …….για τις τρεις απευθείας αναθέσεις για την αναθεώρηση σχεδίου στα Κανάκια που τις πήρε πίσω…….

Ξέχασε όμως να απαντήσει συνολικά στην αναφορά μου, ότι εξακολουθεί να χρεώνει παράνομα το 10% των προκαταβολών στους πολίτες , ενώ δεν έκανε καμιά προσπάθεια να βρει χρήματα όπως τα Μέθανα , η Λαυρεωτική και άλλοι Δήμοι που επιδοτήθηκαν από την Περιφέρεια για Πολεοδομικές μελέτες

Όσον αφορά για την χυδαία φρασεολογία του που κατέβηκε όσο πιο χαμηλά θα μπορούσε ακόμη μία φορά , δεν θα τον ακολουθήσουμε.

Προσωπικά τον δικαιολογώ απόλυτα. Παρόμοια συμπτώματα …..συμβαίνουν σε εκείνους που χάνουν την ψυχραιμία τους βλέποντας το έδαφος να τρέμει κάτω από τα πόδια τους……. Και ακόμη δεν εμφανίστηκε ο αντίπαλος….. φαντάσου να εμφανιστεί……Για την απουσία του επί τρία χρόνια στις ερωτήσεις μας που δεν απαντά τον δικαιολογώ ακόμη μία φορά ……, γιατί έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερα προβλήματα.

Έπρεπε να πάει στον κ. Σπανόπουλο να τον παρακαλέσει για να προσφέρει 10 μάνικες!!!!! στην Πυροσβεστική και έπρεπε να ετοιμάσει και την υποδοχή τους…….

Φυσικά δεν περίμενα να ρωτήσει τον κ. Σπανόπουλο γιατί έγινε Νεκροταφείο πλοίων το Αρχαίο λιμάνι……….

Αυτό δεν είναι σοβαρό θέμα για τον κ. Δήμαρχο το έχει αποδείξει άλλωστε…

Όσον αφορά για τον κ. Αλαϊσκα Θανάση θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την ανάρτησή του, γιατί έβγαλε στην δημοσιότητα την δική μας θέση που ήταν ακύρωση των παράνομων αποφάσεων για είσπραξη προκαταβολών σε Α και Β κατοικία και φυσικά προέβαλε την δική τους θέση , να επιμένουν στην παράνομη απόφασή τους να τα πάρουν από τους πολίτες!!!!!

Ακρογωνιαίο κε Θανάση Αλαϊσκα είναι να πάρετε πίσω την παράνομη απόφαση και να μην χρεωθούν οι πολίτες και να μην επιμένετε σε νέα «ραβασάκια» !!!!!

Είστε ανίκανοι πολιτικά να διεκδικήσετε χρήματα από την Περιφέρεια όπως έκαναν τα Μέθανα που πήραν 450.000 ευρώ!!!!!! για αναθεώρηση πολεοδομικών μελετών, (ίδια περίπτωση με τη δική μας).

Το αποδείξατε και στείλατε «ραβασάκια» στους πολίτες και τώρα λέτε θα προσπαθήσετε…….αλλά εάν δεν πάρετε θα χρεώσετε τους πολίτες!!!!!!

Αυτό έλειπε κε Αλαϊσκα να συμφωνούσαμε μαζί σας………….Τελειώνοντας θέλω να ενημερώσω τον Δήμαρχο και τους περιξ αυτού, ότι παρέμειναν λίγοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που δεν έρχονται μαζί σας με οποιοδήποτε αντάλλαγμα!!!!!!!.

Εμείς δεν θα πηδήξουμε τον φράχτη.

Θα διατηρήσουμε την πολιτική μας αξιοπρέπεια και θα σας ελέγχουμε γιατί αυτή την εντολή έχουμε από τους πολίτες της Σαλαμίνας.

Μάνος Δερτούζος

error: Content is protected !!