Όχημα έπεσε στη θάλασσα – Σώοι οι δύο επιβαίνοντες Όχημα έπεσε στη θάλασσα – Σώοι οι δύο επιβαίνοντες
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας για την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός της θάλασσας στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλέους στην περιοχή ”ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ” ν.... Όχημα έπεσε στη θάλασσα – Σώοι οι δύο επιβαίνοντες

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας για την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός της θάλασσας στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλέους στην περιοχή ”ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ” ν. Σαλαμίνας.



Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν ότι το εν λόγω όχημα εκτράπηκε της πορείας του και κατέληξε στη θάλασσα, σε βάθος νερού περί τα 20 με 30 εκατοστά, ενώ ο 21χρονος ημεδαπός οδηγός και η 22χρονη ημεδαπή συνοδηγός εξήλθαν από το όχημα, καλά στην υγεία τους.



Οι ανωτέρω μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο ”ΑΤΤΙΚΟΝ” για προληπτικές εξετάσεις, ενώ το όχημα ανασύρθηκε με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος με μέριμνα του ιδιοκτήτη.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

e-peiraias.gr

error: Content is protected !!