ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ –  ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ  –  Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ  ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ήταν Μάϊος του 2019. Οι πολίτες της Σαλαμίνας επέλεξαν για... ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ –  ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΡΓΟ

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ  –  Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ  ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Ήταν Μάϊος του 2019. Οι πολίτες της Σαλαμίνας επέλεξαν για Δήμαρχο τον δικηγόρο Γιώργο Παναγόπουλο και μάλιστα με ισχυρή πλειοψηφία  στο δεύτερο γύρο.

Μάνος Δερτούζος

Πέρασαν τρία χρόνια νέας Δημοτικής αρχής και το σύνθημα «Νέες ημέρες- Σύγχρονες ιδέες» ήταν ένα σύνθημα προεκλογικό που δυστυχώς για την Σαλαμίνα έμεινε σύνθημα.

Χωρίς ποτέ ο ίδιος να είχε ασχοληθεί με τα κοινά,   ούτε ακόμη να υπήρξε μέλος ενός Διοικητικού Συμβουλίου  σε ένα  Εξωραϊστικό  Σύλλογο από τις πρώτες μέρες τις θητείας του οδηγείται σε σοβαρά λάθη αλλά και λανθασμένες επιλογές δείχνοντας τον αλαζονικό χαρακτήρα του.

Χωρίς καμιά ενημέρωση  στο Δημοτικό Συμβούλιο συμμετέχει στην  συνεδρίαση  της ΕΣΑΛ της 25ης Σεπτεμβρίου 2019 και ενώ ακούει αποφάσεις καταστροφικές για τον Αρχαιολογικό χώρο δεν υπερασπίζεται τον Ιστορικό τόπο της Ναυμαχίας ως όφειλε.

Για αυτές τις αποφάσεις έγινε μηνυτήρια αναφορά κατά του ΟΛΠ και των μελών της ΕΣΑΛ

Στις 12/11/2019  ο Δήμαρχος ΚΑΙ ΜΟΝΟ αυτός αποδέχεται χρέος 2.500.000 ευρώ  στη ΕΥΔΑΠ ,  ενώ κανένας Δήμαρχος δεν  είχε αποδεχθεί!!! Φυσικά δεν δέχτηκε μόνο το χρέος, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες πλήρωσε…..

Η Υπόθεση είναι στον Εισαγγελέα….

Το 2020  «σκάει» το σκάνδαλο του Λιμενικού Ταμείου . Μελέτες ύψους  188.000 ανακαλούνται…. Τα χρήματα χάνονται….

Ο κ . Παναγόπουλος ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής παρακολούθησης του έργου.

Ο Εισαγγελέας έχει παρέμβει και κάνει προκαταρκτική εξέταση……

Στις 28-06-21 ο κ. Παναγόπουλος υπογράφει σύμβαση 198.511 ευρώ με  εργολάβο  για δασοκομικές  εργασίες μετά από την 149/2021απόφαση της οικονομικής Επιτροπής…. 

Η υπόθεση βρίσκεται στον εισαγγελέα……

Τον Απρίλιο του 2022  κ. Παναγόπουλος γνωμοδοτεί θετικά στην Επιτροπή Ποιότητας ζωής ενώ η κα Μαγιάτη  εγκρίνει για την παράνομη περίφραξη οικοπέδου του Ναυπηγείου Μπεκρή,

η υπόθεση βρίσκεται στον Εισαγγελέα…..

Από το 2019 το ιστορικό λιμάνι μετατρέπεται σε Νεκροταφείο πλοίων χωρίς η Δημοτική αρχή να αντιδράσει ,

η υπόθεση βρίσκεται στον Εισαγγελέα…..

Χωρίς καμιά οικονομικοτεχνική μελέτη αποφασίζει να του παραχωρηθεί ο Βλητικός σταθμός αντί 40.000 ετησίως , ενώ θα μπορούσε να διεκδικήσει άνευ ανταλλάγματος όπως έκαναν πολλοί Δήμοι.

Με συνεχείς αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής και Δημοτικού Συμβουλίου στέλνει χρεώσεις για είσπραξη προκαταβολών για την αναθεώρηση πολεοδομικών μελετών Α και Β κατοικίας και επιμένει στην απόφασή του ξεσηκώνοντας τους πολίτες της Σαλαμίνας εναντίον του.

Αυτά και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ είναι τα λάθη του κ. Παναγόπουλου τα οποία «κοσμούν» την παρουσία του στα τοπικά πολιτικά δρώμενα  με την συμπλήρωση των τριών χρόνων από την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής

Ο καιρός προς τις εκλογές πλησιάζει…..

Οι πολίτες κρίνουν……..

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

error: Content is protected !!