ANIKANH H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ANIKANH H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ
του Μάνου Δερτούζου ΜΕΤΑ ΤΑ 188.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ  ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ  562.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!!!! ΑΝΙΚΑΝΗ... ANIKANH H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

του Μάνου Δερτούζου

ΜΕΤΑ ΤΑ 188.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ  ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ,

ΧΑΝΟΝΤΑΙ  562.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!!!!

ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!

Ενώ το  Πρώτο  και Δεύτερο Λύκειο Σαλαμίνας έχουν σοβαρά προβλήματα  και είναι αναγκαιότητα να αλλάξουν όλα τα παράθυρα των δύο σχολείων, 

ενώ πριν από ένα χρόνο περίπου έφυγε τζάμι από το παράθυρο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μαθήτριας,

ενώ δόθηκε η ευκαιρία με το  πρόγραμμα της Περιφέρειας και με τίτλο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ  ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 562.385 Ευρώ  να διορθωθούν τα κακώς κείμενα ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,   η Δημοτική Αρχή για μια φορά ακόμη φάνηκε ανίκανη  πολιτικά να μπορέσει να ετοιμάσει σωστό φάκελο και να είναι έτοιμη  στο σωστό χρονοδιάγραμμα του προγράμματος.

Λόγω «Εγκληματικής»  ολιγωρίας  της Δημοτικής αρχής  χάνονται τα χρήματα και μαζί η ευκαιρία να αναβαθμιστούν τα δύο σχολεία.

Η Δημοτική αρχή ανέλαβε 1η Οκτωβρίου 2019.

Ενώ γνώριζε ότι το πρόγραμμα χρηματοδότησης έληγε 10/11/20, κατέθεσαν φάκελο τελευταία μέρα 9/11/20

Ένα ήταν το σοβαρότερο στοιχείο που έπρεπε από την πρώτη μέρα  να τρέξουν,  το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σχολείου, διότι χωρίς αυτό δεν προχωρούσε το πρόγραμμα. Το Σχολείο φαινόταν ότι ανήκε στο Δημόσιο.

Ανίκανοι  πολιτικά να καταλάβουν τη σημασία της πιο πάνω πράξης αδιαφόρησαν και κατέθεσαν αγωγή κατά Δημοσίου στις 20/1/22 ενώ θα μπορούσαν να το τρέξουν από την ημέρα που ανέλαβαν!!!

Έχασαν δύο χρόνια!!!!!!.

Αποτέλεσμα  η αγωγή κατά Δημοσίου  ακόμη να μην έχει οριστεί δικάσιμος.

Οι προθεσμίες λήγουν και η χρηματοδότηση του Δήμου είναι προς  απένταξη.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!! ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!!!

Το ίδιο έκαναν και  στο Λιμενικό Ταμείο όπου χάθηκαν 188.000 όχι μόνο με ευθύνη του Λιμενικού Ταμείου αλλά κυρίως με ευθύνη του Δημάρχου κ. Παναγόπουλου που ήταν Πρόεδρος της Τριμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου.

Για τα 188.000 του Λιμενικού Ταμείου ήδη πραγματοποιείται προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα.

Ανίκανη  πολιτικά η Δημοτική αρχή όχι μόνο να διεκδικήσει χρήματα αλλά και να ετοιμάσει φάκελο σε ένα πρόγραμμα που της το έδωσαν έτοιμο στο πιάτο!!!!.

Όταν είσαι Δήμαρχος πρέπει να είσαι δρομέας και να τρέχεις συνέχεια   και να διεκδικείς!!! Αυτό το σπορ δεν το ξέρει ο κ. Παναγόπουλος!!!.

Πρέπει να παραδεχτούμε  όμως ότι πολύ καλός είναι για φωτογραφίες!!!!

error: Content is protected !!