Κατάθεση στεφάνου του βουλευτή Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ραγκούση, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στο πλαίσιο των “Σαλαμινίων” Κατάθεση στεφάνου του βουλευτή Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ραγκούση, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στο πλαίσιο των “Σαλαμινίων”
Κατάθεση στεφάνου του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,Γ. Ραγκούση, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλ. Τσίπρα στο... Κατάθεση στεφάνου του βουλευτή Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ραγκούση, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στο πλαίσιο των “Σαλαμινίων”

Κατάθεση στεφάνου του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,Γ. Ραγκούση, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλ. Τσίπρα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στο πλαίσιο των “Σαλαμινίων”.

Νίκαια, 16/9/2022​

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος  και βουλευτής Β΄Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, στο πλαίσιο  των “ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ  2022”, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλ. Τσίπρα,  κατέθεσε την Πέμπτη 15/9/2022​​ στεφάνι  στην τελετή  ​που πραγματοποιήθηκε στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στο Σύνταγμα.

Την εκδήλωση  διοργάνωσε  ο  Δήμος Σαλαμίνας προς τιμήν των Ελλήνων που θυσιάστηκαν για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία.

Η νικηφόρα έκβαση της ναυμαχίας στη Σαλαμίνα​, με πρωτεργάτη τον εμπνευστή της ναυτικής δύναμης  της Αθήνας, στρατηγό Θεμιστοκλή,  ήταν αποτέλεσμα όχι μόνο της στρατηγικής σκέψης και της ναυτικής αξιοσύνης των Ελλήνων, αλλά και της ομοψυχίας  τους.  Η σπουδαία αυτή νίκη σηματοδότησε  την αρχή του τέλους για τις επεκτατικές βλέψεις των Περσών στην Ελλάδα, την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας και των θεμελιακών αξιών της  και κατ΄επέκταση του δυτικού πολιτισμού. 

error: Content is protected !!