Τα 6 «δυνατά χαρτιά» του Βελόπουλου για τα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Λύσης» στην Αττική (ονόματα) Τα 6 «δυνατά χαρτιά» του Βελόπουλου για τα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Λύσης» στην Αττική (ονόματα)
Μπροστά στο γεγονός των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, τα μικρότερα κόμματα, κυρίως αυτά που θεωρούν βέβαιη την είσοδο τους στη Βουλή, ετοιμάζουν τα ψηφοδέλτια τους... Τα 6 «δυνατά χαρτιά» του Βελόπουλου για τα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Λύσης» στην Αττική (ονόματα)

Μπροστά στο γεγονός των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, τα μικρότερα κόμματα, κυρίως αυτά που θεωρούν βέβαιη την είσοδο τους στη Βουλή, ετοιμάζουν τα ψηφοδέλτια τους για να μην πιαστούν στον ύπνο.



Ρωτήσαμε και μάθαμε τους σχεδιασμούς της Ελληνικής Λύσης και τα ονόματα που ήδη έχουν «κλειδώσει» προκειμένου να ενισχύσει δυναμικά τα ψηφοδέλτια της Αττικής. Μεταξύ άλλων προσώπων θεωρείται σίγουρη η υποψηφιότητα του γνωστού ποινικολόγου Παύλου Σαράκη για τον Νότιο Τομέα. Να σας πούμε ότι ο γνωστός δικηγόρος είναι επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του κόμματος.

Στον Β2′ Δυτικό τομέα Αθήνας θα κάνει την «εμφάνιση» του ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Σπίνος, που εμφανίζεται καθημερινά και στον τηλεοπτικό σταθμό Alert, που αποτελεί τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της Ελληνικής Λύσης.



Στην Α’ Αθήνας θα συμμετέχει ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ελληνικής Λύσης, επίσης δημοσιογράφος Βασίλης Γραμμένος.

Στην περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής, που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ανεβασμένα τα ποσοστά του κόμματος στην πρώτη γραμμή θα μπει ο οικονομολόγος Στέλιος Φωτόπουλος που έχει και την επιμέλεια του οικονομικού προγράμματος.

Στον βόρειο Τομέα έχει ήδη ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα ο ενεργειακός σύμβουλος Μιχάλης Χριστοδουλίδης.



Στην Β’ Πειραιά «κεντρικό ρόλο» θα έχει ο βιομήχανος Νικόλαος Σούτας που ήδη λειτουργεί 2 πολιτικά γραφεία στην ευρύτερη περιοχή. Σε όλες τις ανωτέρω εκλογικές περιφέρειες υπάρχουν ήδη εκλεγμένοι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης και αναμένεται να δοθεί μάχη μεταξύ των.

lykavitos.gr

error: Content is protected !!