ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας, στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μεταξύ της νέας εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίας Δημογλίδου, Αστυνόμου Β,... ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας, στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μεταξύ της νέας εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίας Δημογλίδου, Αστυνόμου Β, και του Δημοσιογράφου Γεωργίου – Κων/νου Αλεξανδρόπουλου, από το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα της κυρίας Δημογλίδου, που της ανατέθηκαν αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ μετάφερε και τις ευχές του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεωργίου Πατούλη.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε άψογο κλίμα και έγινε ανταλλαγή απόψεων για κοινές δράσεις, μεταξύ Ελληνικής Αστυνομίας και Περιφέρειας Αττικής, προς όφελος των πολιτών και των Δήμων της Αττικής.

Σημείωση: στη Φωτογραφία η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίας Δημογλίδου και ο Γεώργιος – Κων/νος Αλεξανδρόπουλος του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Αττικής.

error: Content is protected !!