ΒΑΡΙΑ «ΑΣΘΕΝΗΣ» ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!! ΒΑΡΙΑ «ΑΣΘΕΝΗΣ» ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!!
Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!! ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ!!! Πριν από ένα χρόνο τον Σεπτέμβριο του 2021 το Κέντρο... ΒΑΡΙΑ «ΑΣΘΕΝΗΣ» ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!!

Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!!

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!

Πριν από ένα χρόνο τον Σεπτέμβριο του 2021 το Κέντρο Υγείας με τους εκπροσώπους του εξέπεμπε σήμα κινδύνου προς όλους τους αρμόδιους φορείς για την έλλειψη ιατρών που δημιουργούσε πρόβλημα στις εφημερίες.

Καμία ουσιαστική βοήθεια από πουθενά επί ένα χρόνο, ενώ η Δημοτικά αρχή έκρυβε το πρόβλημα κάτω από το χαλί , αφού διαβεβαίωνε ότι όλα πάνε καλά.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 το κέντρο Υγείας παρέμεινε ακέφαλο, αφού είχαν δηλώσει την παραίτησή τους τόσο η Διοικούσα Επιτροπή, όσο και η υπεύθυνη για τον συντονισμό της Επιστημονικής λειτουργίας του 1ου Κ.Υ.Σ Ιατρός.

Πρωτίστως είχαν εξαντλήσει όλες τις προσπάθειές τους να πείσουν τους αρμοδίους να καλύψουν τις κενές θέσεις κάτι το οποίο δεν έγινε. Και ενώ αυτά συνέβαιναν η Δημοτική αρχή παρακολουθούσε απλά τις εξελίξεις ως απλός θεατής.

Στις 26 Σεπτεμβρίου κατέθεσα αίτημα για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητήσουμε τις εξελίξεις στο Κέντρο Υγείας και δυστυχώς η Δημοτική αρχή δεν ανταποκρίθηκε.

Η Υγεία των πολιτών πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα!!

Το Κέντρο Υγείας νοσεί βαριά και πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι και να απαιτήσουμε την αναβάθμισή του, την κάλυψη κενών ιατρικών θέσεων, μόνιμα ασθενοφόρα στο νησί.

Το Κέντρο Υγείας εξυπηρετεί 100.000 μονίμους κατοίκους και 300.000 τους Καλοκαιρινούς μήνες.

Ας αναλογισθούν όλοι τις τεράστιες ευθύνες τους!!Θα πρέπει να συγχαρώ το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας , που καταβάλει απέλπιδες προσπάθειες για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να καλύψει κενά συναδέλφων Ιατρών.

Πατήστε τον σύνδεσμο να ακούσετε την παρέμβασή μου.

https://www.facebook.com/…/pcb…/5427890843965330

error: Content is protected !!