ΝΟΒ Σαλαμίνας. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ CLLD/LEADER ΝΟΒ Σαλαμίνας. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ CLLD/LEADER
Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας ΝΟΒΣ Υποδεχθήκαμε στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 κατά τη διάρκεια του Φθινοπορινού Κουλουριώτικου ηλιοβασιλέματος, το Αγροτικό... ΝΟΒ Σαλαμίνας. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ CLLD/LEADER

Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας ΝΟΒΣ

Υποδεχθήκαμε στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 κατά τη διάρκεια του Φθινοπορινού Κουλουριώτικου ηλιοβασιλέματος, το Αγροτικό Δίκτυο Σλοβενίας, που βρισκόταν για εκπαιδευτική επίσκεψη στην περιοχή της Σαλαμίνας, συνοδευόμενο από την Συντονίστρια του Δικτύου Νήσων Αττικής και εκπρόσωπο της Αχαΐα- Αναπτυξιακή Α.Ε.



Η επίσκεψη έγινε για ανταλλαγή καλών πρακτικών στην υλοποίηση του προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020, καθώς και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών πάνω σε θέματα που αφορούν το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και το Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας, στο οποίο το Δίκτυο Νήσων Αττικής είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης.

Η αποστολή του Αγροτικού Δικτύου Σλοβενίας που απαρτίζετο από 47 άτομα, εκ των οποίων 22 εκπρόσωποι από 37 Σλοβενικές Ομάδες Τοπικής Δράσης, καθώς και δύο εκπρόσωποι από το Υπουργείο Γεωργίας Δασοκομίας και Τροφίμων της Σλοβενίας, που συμμετέχουν στην υλοποίηση του προγράμματος CLLD/LEADER.Από τον Πρόεδρο του ΝΟΒΣ έγινε παρουσίαση του προγράμματος CLLD/LEADER που υλοποίηκε για απόκτηση εκπαιδευτικών σκαφών ιστιοπλοΐας και βοηθητικού εκπαιδευτικού αθλητικού υλικού.



Έγινε επίδειξη των σκαφών και επεξηγήθηκε ο τρόπος εκμάθησης και εκπαίδευσης των παιδιών στην Ιστιοπλοΐα, μέσα από διαλογική συζήτηση.

error: Content is protected !!