Συνάντηση Τοπικών Εφημερίδων με τη νέα εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Συνάντηση Τοπικών Εφημερίδων με τη νέα εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων τοπικών εφημερίδων της Αττικής με την νέα εκπρόσωπο... Συνάντηση Τοπικών Εφημερίδων με τη νέα εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων τοπικών εφημερίδων της Αττικής με την νέα εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Αστυνόμο Β, Κωνσταντία Δημογλίδου και τους συνεργάτες της.

Ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος σε πάρα πολύ καλό κλίμα, το αποτέλεσμα του οποίου θα βοηθήσει στην απρόσκοπτη και πιο άμεση ενημέρωση των εφημερίδων του τοπικού τύπου.



Στην συνάντηση, ήταν εκ των εφημερίδων της Αττικής η κα Άννα Βενετσάνου από την εφημερίδα “ΕΒΔΟΜΗ” Ανατ. Αττικής, ο κ.Γιάννης Κανατσέλης, από την εφημερίδα “Η φωνή των Πειραιωτών” και ο κ. Νίκος Γιαννόπουλος από την “Φωνή της Σαλαμίνας”.

Άπαντες οι εκπρόσωποι των εφημερίδων ευχήθηκαν στην εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ καλή επιτυχία στα δύσκολα καθήκοντα που ανέλαβε αλλά και την πεποίθησή τους ότι θα ανταπεξέλθει σε αυτά με απόλυτη επιτυχία.




Ποια είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Η Αστυνόμος Β’, Κωνσταντία Δημογλίδου, ορίστηκε στη νέα της θέση στις 2/9/2022 με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνου Σκούμα.
Η νέα εκπρόσωπος Τύπου αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το 2012. Έκτοτε υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις ευθύνης σε Υπηρεσίες του Πειραιά καθώς και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Το 2015 ανέλαβε καθήκοντα στο Τμήμα Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.
Από το 2016 διδάσκει θέματα δημοσίων σχέσεων και εθιμοτυπίας στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας καθώς και στο προσωπικό που επιλέγεται για στελέχωση των Πρεσβειών της Χώρας στο εξωτερικό.



error: Content is protected !!