ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ  ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ  ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ  ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Συνταξιούχος από την Περιφέρεια απευθύνθηκε... ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ  ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ  ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Συνταξιούχος από την Περιφέρεια απευθύνθηκε στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ για συμβουλευτικές υπηρεσίες με σκοπό την μείωση της μηνιαίας δόσης μακροχρόνιου καταναλωτικού δανείου  ύψους 9609,05 €.

Με την καθοδήγηση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος, ο δανειολήπτης κατάφερε να μειώσει την δανειακή του οφειλή κατά 60% και το υπόλοιπο ποσό να αποπληρωθεί σε χαμηλότερες μηνιαίες δόσεις. 

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στην ρύθμιση των οφειλών τους να επικοινωνούν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

– Online φόρμα υποβολής αιτήματος: https://eeke.gr/activities-of-e-e-k-e-2/rithmisi-ofilon/

– e-mail: info@eeke.gr

-Tel: 210 8817730

– web: www.eeke.gr

-fb: www.facebook.com/enosikatanaloton/

                                                                               Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

error: Content is protected !!