H επίσκεψη Σολτς φέρνει αλλαγές στο Μετρό: Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν H επίσκεψη Σολτς φέρνει αλλαγές στο Μετρό: Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν
Τροποποιήσεις δρομολογίων του μετρό ενόψει της επίσκεψης του Γερμανού Καγκελάριου, Ολαφ Σολτς, ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες). Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣY,... H επίσκεψη Σολτς φέρνει αλλαγές στο Μετρό: Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν

Τροποποιήσεις δρομολογίων του μετρό ενόψει της επίσκεψης του Γερμανού Καγκελάριου, Ολαφ Σολτς, ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣY, με εντολή της ΕΛΑΣ, δεν θα πραγματοποιηθούν ορισμένα δρομολόγια του Μετρό την Τετάρτη και την Πέμπτη.



Πιο συγκεκριμένα:

  • Tην Τετάρτη 26 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 18:43 και 19:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 19:58 και 20:34.
  • Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 12:43 και 13:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 13:58 και 14:34.


dikaiologitika.gr

error: Content is protected !!