Όλα τα σινεμά της χώρας με δύο ευρώ είσοδο μόνο για μια ημέρα Όλα τα σινεμά της χώρας με δύο ευρώ είσοδο μόνο για μια ημέρα
Η Γιορτή του Σινεμά προσκαλεί τους πολίτες να επιλέξουν τις ταινίες που θέλουν να δουν, σε όποιον κινηματογράφο επιθυμούν, σε όλη την Ελλάδα με γενική είσοδο... Όλα τα σινεμά της χώρας με δύο ευρώ είσοδο μόνο για μια ημέρα

Η Γιορτή του Σινεμά προσκαλεί τους πολίτες να επιλέξουν τις ταινίες που θέλουν να δουν, σε όποιον κινηματογράφο επιθυμούν, σε όλη την Ελλάδα με γενική είσοδο μόλις 2 ευρώ!



Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου είναι η ιδανική μέρα για σινέμα… ακόμη κι αν δεν είστε σινεφίλ, καθώς οι κινηματογράφοι σε όλη την χώρα θα έχουν γενική είσοδο μόλις δύο ευρώ.

Ο λόγο δεν είναι άλλος από την Γιορτή του Σινεμά – που προσκαλεί τους πολίτες να επιλέξουν τις ταινίες που θέλουν να δουν, σε όποιον κινηματογράφο επιθυμούν, σε όλη την Ελλάδα.



Η ενέργεια αυτή διοργανώνεται από τους διανομείς κινηματογραφικών ταινιών και έχει την υποστήριξη των επιχειρήσεων των κινηματογραφικών αιθουσών πανελλαδικά.

dikaiologitika.gr

error: Content is protected !!