Με φοβερό Τάνκα η Σαλαμίνα πέρασε από την Αγία Παρασκευή Με φοβερό Τάνκα η Σαλαμίνα πέρασε από την Αγία Παρασκευή
Ο Τάνκα ήταν σεληνιασμένος, σημείωσε πέντε γκολ και η Σαλαμίνα έφυγε με ένα σπουδαίο τρίποντο από την Αγία Παρασκευή. Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου... Με φοβερό Τάνκα η Σαλαμίνα πέρασε από την Αγία Παρασκευή

Ο Τάνκα ήταν σεληνιασμένος, σημείωσε πέντε γκολ και η Σαλαμίνα έφυγε με ένα σπουδαίο τρίποντο από την Αγία Παρασκευή. Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου επικράτησε με 7-5 αυτής του Αυγουστίνου Κάτσαρη και έφτασε τους έξι βαθμούς (στην πρεμιέρα είχε νικήσει στο Πέραμα το Ικόνιο) έναντι ενός των γηπεδούχων.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι νησιώτες φύλαξαν πολύ καλά τα μετόπισθέν τους, περίμεναν στο μισό γήπεδο τον Πήγασο και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν. Την ίδια στιγμή, πέτυχαν δύο γκολ με Φιλίππου και Τάνκα, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν δεκάμετρο πέναλτι με τον Κάρμη.

Ο Τάνκα πέτυχε το 3-0 για τη Σαλαμίνα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για να ακολουθήσει ένα… πινγκ πονγκ τερμάτων ως το 6-2, με τον Τάνκα να έχει φτάσει τα πέντε γκολ. Ο Ελευσινιώτης έγραψε το 7-2 και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος ως προς τον τελικό νικητή.

Παρ’ όλα αυτά, ο Πήγασος προσπάθησε να περιορίσει την έκταση του σκορ, εκμεταλλεύτηκε και την χαλάρωση της Σαλαμίνας, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο τελευταίο δίλεπτο, μειώνοντας στο τελικό 7-5. Ο νικητής δεν άλλαξε, αλλά οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος πάλεψαν τουλάχιστον να χάσουν με μικρή διαφορά.

Δυο γκολ έβαλε ο Σούλης και από ένα οι Δ. Αλεξόπουλος, Κοκκινίδης και Κάρμης για τον Πήγασο. Όσο για τη Σαλαμίνα, ως τώρα αποδεικνύεται ομάδα… εκτός έδρας, μετρώντας δύο διπλά. Ο δρόμος είναι μακρύς βέβαια και υπάρχουν πολλά ακόμη παιχνίδια στην κανονική περίοδο.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!