ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΦΙΛΩΝ Α.μεΑ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΦΙΛΩΝ Α.μεΑ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Κυρίες/κύριοι, Η εταιρεία Electrodynamic Wheels έκανε δωρεά στον Σύλλογό μας ένα ηλεκτρικό scooter αξίας 1.630 €. Ο Σύλλογός μας πραγματοποιεί λαχειοφόρο αγορά με σκοπό... ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΦΙΛΩΝ Α.μεΑ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Κυρίες/κύριοι,

Η εταιρεία Electrodynamic Wheels έκανε δωρεά στον Σύλλογό μας ένα ηλεκτρικό scooter αξίας 1.630 €.

Ο Σύλλογός μας πραγματοποιεί λαχειοφόρο αγορά με σκοπό να διαθέσει τα έσοδα για την κοινωνικοποίηση των 35 ωφελούμενων του ΚΔΗΦΑμεΑ.
Προκειμένου να μπορούν όλοι να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια η αξία του λαχνού είναι 1 ευρώ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31/12/2022 και ο τυχερός αριθμός που θα κερδίσει το ηλεκτρικό scooter θα είναι τα τελευταία 4 ψηφία του πρώτου λαχνού του Πρωτοχρονιάτικου λαϊκού λαχείου.

Υπάρχουν σημεία προπώλησης των λαχνών σε αρκετά καταστήματα και επιχειρήσεις σε όλη την Σαλαμίνα και συνεχώς αυξάνονται, υπάρχει αναλυτική λίστα στο site του Συλλόγου www.ameasalaminas1992.gr .
Λαμβάνοντας υπόψιν σας αρχικά τις παροχές που προσφέρει ο Σύλλογος μας σε 35 ωφελούμενους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση τους και το πόσο σημαντικό είναι η κοινωνικοποίησή τους, παρακαλούμε για την συμμετοχή σας σε αυτήν την προσπάθεια.

Τα γραφεία του Συλλόγου μας, τα οποία βρίσκονται στην Λ.Φανερωμένης 33, λειτουργούν καθημερινά όλα τα πρωινά και με χαρά σας περιμένουμε για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία κατόπιν ραντεβού εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε ως σημείο προπώλησης ή να προμηθευθείτε λαχνούς.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 46.40.728

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Καλιότσου Γιούλη

error: Content is protected !!