ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ  ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ… ΑΛΛΑ  ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!! ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ  ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ… ΑΛΛΑ  ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!
του Μάνου  ΔερτούζουΔημοτικός Σύμβουλος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΟΡΟΣ  ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Με πρόσφατη δήλωση του ο Δήμαρχος Σαλαμίνας  κ. Παναγόπουλος ανέφερε: «Ένα σπουδαίο έργο για το... ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ  ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ… ΑΛΛΑ  ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!

του Μάνου  Δερτούζου
Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΟΡΟΣ  ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Με πρόσφατη δήλωση του ο Δήμαρχος Σαλαμίνας  κ. Παναγόπουλος ανέφερε:

«Ένα σπουδαίο έργο για το οποίο ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΠΟΛΥ (;)  είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Ένα έργο προϋπολογισμού 25 εκατ. Ευρώ»  και εννοούσε την αποχέτευση Αιαντείου για την οποία  η μελέτη είναι έτοιμη από το 2011!!

Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Δημάρχου, ότι το έργο είναι έτοιμο να ξεκινήσει αντιλαμβάνεται κάποιος  ότι σύντομα αρχίζουν τα έργα.

Γνωρίζει ο κ. Δήμαρχος  ότι ένα έργο είναι έτοιμο να αρχίσει, όταν υπάρχει εγκριτική απόφαση από τον φορέα χρηματοδότησης , δηλαδή να είναι εξασφαλισμένα τα χρήματα  και φυσικά να υπάρξει  μετά από ανοιχτό διαγωνισμό ο ανάδοχος;

Τι από αυτά έχει γίνει;  Απολύτως τίποτε, ακόμη δεν έχει υπογραφεί η Προγραμματική Σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ!!!!

Μετά από πόσα χρόνια θα αρχίσει το έργο;

Γιατί παραπλανάτε τον κόσμο ότι το έργο αρχίζει;

Και κάτι άλλο το  πολύ σοβαρό.

Στο  άρθρο 1 όσο και στο άρθρο 3,2  της  Προγραμματικής Σύμβασης που πρόκειται να υπογράψει ο  κ. Δήμαρχος με την ΕΥΔΑΠ αναφέρει  (φωτο) , ότι σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο χρηματοδότης  ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Καταλαβαίνετε με αυτό που πάτε να υπογράψετε ότι υπάρχει περίπτωση οι κάτοικοι του Αιαντείου να πληρώσουν τεράστια ποσά ;

Γιατί δεν ζητάτε να απαλειφθεί αυτός  ο απαράδεκτος  όρος; 

Γνωρίζετε   ότι οι όροι της Σύμβασης θεωρούνται  ότι είναι  όλοι σημαντικοί  και η μη τήρησή τους έχει σοβαρές επιπτώσεις;  (άρθρο 7  φωτο)

Είναι γεγονός ότι πάλι με την ΕΥΔΑΠ στην αρχή της θητείας του κ. Παναγόπουλου ,  με πολιτική επιπολαιότητα πλήρωσε  2.500.000 ευρώ στην  ΕΥΔΑΠ ,  χρέος που δεν είχε αναγνωρίσει καμιά Δημοτική Αρχή!!!!  Έχει ήδη κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά για το συγκεκριμένο θέμα.

Στο τέλος της θητείας του πάλι με την ΕΥΔΑΠ  ο κ. Παναγόπουλος κάνει  ένα νέο  σοβαρό λάθος , το οποίο θα κλιθεί να διαχειριστεί η επόμενη Δημοτική αρχή.

error: Content is protected !!