Δημοτικό Συμβούλιο 28ης Νοεμβρίου 2022 με μέγιστο θέμα ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗ Αιαντείου Δημοτικό Συμβούλιο 28ης Νοεμβρίου 2022 με μέγιστο θέμα ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗ Αιαντείου
Δημοτικό συμβούλιο 28/11/2022 με μέγιστο θέμα ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗ Αιαντείου. Σήμερα με την παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΕΥΔΑΠ Κου Βουγιουκλάκη  λύθηκαν όλες οι απορίες ,... Δημοτικό Συμβούλιο 28ης Νοεμβρίου 2022 με μέγιστο θέμα ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗ Αιαντείου

Δημοτικό συμβούλιο 28/11/2022 με μέγιστο θέμα ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗ Αιαντείου.

Σήμερα με την παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΕΥΔΑΠ Κου Βουγιουκλάκη  λύθηκαν όλες οι απορίες , τελικά είδαμε και ακούσαμε την αλήθεια!

Πανικό και προβληματισμό προκάλεσε αυτή η παρουσία σε βαθμό να ζητήσουν μέχρι και την αναβολή του θέματος μέλη της αντιπολίτευσης.

Κανένας σύμβουλος που τόσο καιρό αναδημοσιεύει και σπέρνει τον πανικό δεν μπόρεσε να βρει τον Γενικό Διευθυντή  πουθενά λάθος!

Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και κάλυψε κάθε απορία.

Όλοι οι Δήμοι υπογράφουν την ίδια προγραμματική σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ όπως εμείς.

*Δεν θα πληρώσει κανένας δημότης το ποσό των 6.000€ ! Γιατί δεν έχει γίνει σε κανέναν δήμο στην Αττική.

*Δεν γινόταν να εγκριθεί η επικαιροποιημένη μελέτη γρηγορότερα καθώς τα έργα που εκτελούνται απ’ την ΕΥΔΑΠ σε όλη την Αττική αγγίζουν τα 800 εκ ευρώ με ΜΟΝΟ 12 υπαλλήλους Μηχανικούς.

*Το έχω πει και θα το ξανά πω ΔΕΝ θέλετε να γίνει κανένα έργο

*Χάθηκε μια ευκαιρία αυτή την 4ετια να εκμεταλλευτούμε την θέση ενός αντιπεριφερειάρχη για το όφελος του Νησιού μας καθώς προσέκρουσε πάνω στις προσωπικές φιλοδοξίες.

*Δεν θα πληρώσει κανένας κάτοικος τίποτα για την αποχέτευση αφού θα γίνει δωρεάν με χρηματοδότηση που θα υπάρξει ,όπως υπάρχει με την αποχέτευση Αμπελακίων

*Διευκρινίστηκε επανειλημμένα πως η ΕΥΔΑΠ έχει πρόσβαση σε όλα τα χρηματοδοτικά  εργαλεία και όπως σε άλλη περίπτωση είχε υπογραφεί προγραμματική από το 2014 και το έργο ξεκινά το 2022 γιατί τώρα βρεθήκαν τα χρήματα .  ΔΕΝ έχει ξεκινήσει ποτέ κανένα έργο χωρίς να έχει εξασφαλίσει την χρηματοδότηση!

*Εμείς μιλούμε με έργα , και όποιος τα αμφισβητεί αύριο μπορεί να πάει να δει τις μπουλντόζες στον Συνοικισμό

Ο πολιτικός ανταρτοπόλεμος ( αναρτήσεις στα blogs & στο fb) πολύ σύντομα θα τελειώσει και η ασφάλεια του πληκτρολογίου θα εξαλείψει.

Καθώς 3 φορές έχει καλεστεί η Κα Αντιπεριφερειάρχης απ’ τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου να έρθει να ισχυριστεί τα λεγόμενα της αλλά κρύβεται.

Άφησα για το τέλος το κερασάκι ,

προτάθηκε απ’ τον Δήμαρχο στον Κο Δερτούζο να γίνει μέλος της Διοικούσας 3μελους επιτροπής του ΚΥ Υγείας και αρνήθηκε !!!!!

Υστερα απ’ την παραίτηση του τακτικού μέλους , και εννοείται θα είχε την απόλυτη στήριξη όλων μας στην ψηφοφορία .

Είναι βαριά η ανάληψη ευθυνών , ενώ τα πλακάτ και τα μαύρα μπλουζάκια φοριούνται πιο εύκολα .

ΥΓ 1. Κε Ιωάννης Σκιαθίτης σήμερα είδες ποιοι στήριξαν την υπογραφή σου και ποιοι σε πούλησαν !

Αθανάσιος Αργ. Αλαϊσκας
Δημοτικός σύμβουλος

error: Content is protected !!