ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!! ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!
Το συμβούλιο της 28ης Νοεμβρίου αποτελεί ντροπή για τα Δημοτικά πράγματα του νησιού μας με ευθύνη του Δημάρχου κου Παναγόπουλου.Κάλεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον... ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!

Το συμβούλιο της 28ης Νοεμβρίου αποτελεί ντροπή για τα Δημοτικά πράγματα του νησιού μας με ευθύνη του Δημάρχου κου Παναγόπουλου.Κάλεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον κ. Κωνσταντίνο Βουγιουκλάκη Διευθυντή στο τομέα της αποχέτευσης και ταυτίστηκε απόλυτα μαζί του και τα συμφέροντα της ΕΥΔΑΠ σαν να επρόκειτο για μέτοχο της εταιρείας!!!

Υπερασπίστηκε την ΕΥΔΑΠ και όχι τους πολίτες του Αιαντείου , η οποία στην προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο αναφέρει, ότι εάν δεν βρεθούν χρήματα από Ευρωπαϊκούς πόρους για την αποχέτευση Αιαντείου ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει για να μην υπάρχει αυτός ο επαίσχυντος όρος στην σύμβαση!!!!!!

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα όταν στις 16 Οκτωβρίου έβγαζε ανακοίνωση και έλεγε ότι το έργο της αποχέτευσης στο Αιάντειο αρχίζει!!! Ας μας πει πότε θα αρχίσει το έργο της αποχέτευσης γιατί ο καλεσμένος του τον εξέθεσε!!!!

Έφερε τον Διευθυντή της ΕΥΔΑΠ και επί 5 ώρες κατηγορούσε τη Αντιπεριφερειάρχη χωρίς ντροπή !!!! και χωρίς την παρουσία της , η οποία υπερασπίστηκε τους πολίτες και ζητούσε να αφαιρεθεί από την σύμβαση ο επαίσχυντος όρος να πληρώσουν οι πολίτες!!!!

Μετέτρεψε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για μια ακόμη φορά σε πειθαρχικό όργανο λογοκρισίας για αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο και θεώρησε ότι ο χώρος είναι το προεκλογικό του γραφείο για να κατηγορεί τους πολιτικούς τους αντιπάλους!!!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παναγόπουλος υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ΕΥΔΑΠ.Το έκανε και το 2019 όταν χωρίς να πάρει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου ή της Οικονομικής Επιτροπής πλήρωσε στην ΕΥΔΑΠ 2, 5 εκατ. Ευρώ!!!!! , ένα χρέος που καμιά διοίκηση δεν είχε αναγνωρίσει. Ήδη έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας!!!

Δεν μπορούν ή δεν θέλουν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτών.Το απέδειξε με την παρουσία του στην ΕΣΑΛ την 25ηΣεπτεμβρίου 2019 όταν συμφώνησε σε όλα με τον ΟΛΠ που υποβάθμιζαν τον Αρχαιολογικό χώρο της Ναυμαχίας!!!!!

Το απέδειξε με τα σαπιοκάραβα που βούλιαζαν στο Αρχαίο Λιμάνι και αντί να εναντιωθεί έστω με ένα έγγραφο, υπερασπιζόταν τον επιχειρηματία που τον φιλοξενούσε!!!!

Το απέδειξε με την έγκριση και την θετική του γνωμοδότηση για την περίφραξη οικοπέδου σε ναυπηγείο το οποίο ήταν Δημόσια Αναδασωτέα Δασική έκταση!!!!

Στο Συμβούλιο της 28ης Νοεμβρίου αποδείχθηκε για μια φορά ακόμη ότι είναι επικίνδυνοι πολιτικά να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτών!!!

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

error: Content is protected !!