Δ.Διαμαντίδης: Είναι τεράστια τιμή αλλά και πρόκληση ταυτόχρονα, η ανάληψη της θέσης του Γραμματέα του Τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ Δ.Διαμαντίδης: Είναι τεράστια τιμή αλλά και πρόκληση ταυτόχρονα, η ανάληψη της θέσης του Γραμματέα του Τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ
Είναι τεράστια τιμή αλλά και πρόκληση ταυτόχρονα, η ανάληψη της θέσης του Γραμματέα του Τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Ειδικά αυτή την... Δ.Διαμαντίδης: Είναι τεράστια τιμή αλλά και πρόκληση ταυτόχρονα, η ανάληψη της θέσης του Γραμματέα του Τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ

Είναι τεράστια τιμή αλλά και πρόκληση ταυτόχρονα, η ανάληψη της θέσης του Γραμματέα του Τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Ειδικά αυτή την εποχή που οι μεγάλες προσδοκίες του κλάδου της Ναυτιλίας λόγω της Διεθνούς συγκυρίας πρέπει να ευδοκιμησουν.

Μια νέα Εθνική Στρατηγική θα πρέπει να βάλει στο τραπέζι νέες προτεραιότητες.

Η κλιματική αλλαγή, οι νέες τεχνολογίες αλλά και το ερώτημα «τι θα μεταφέρουν τα πλοία το 2050» είναι οι βασικοί πυλώνες της σημερινής παγκόσμιας συζήτησης.

Η Γαλάζια Ανάπτυξη αποτελεί έναν από τους τομείς στους οποίους πρέπει και θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα ως ΠΑΣΟΚ.

Η ελληνική ναυτιλία πρέπει να είναι υπηρεσία και όχι προϊόν.

Πρέπει, όμως, να εργαστούμε σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τον κλάδο, αλλά και από την πολιτεία, είναι αντάξια της ιστορίας της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Η εφαρμογή της τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, αποτελεί το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα είναι ίδιον της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Το δυναμικό των Ελλήνων ναυτικών, το οποίο αυξάνεται λόγω και των συνθηκών, παραμένει κινητήριος μοχλός ανάπτυξης του κλάδου.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

“Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε!”

Επέστρεψε με προτάσεις!

Επέστρεψε με όρεξη για δουλειά!

Επέστρεψε για να πρωταγωνιστήσει ξανά στην πολιτική ζωή του τόπου!

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους αναπληρωτές γραμματείς αλλά και όλα τα στελέχη του Τομέα Ναυτιλίας, αγαπημένους φίλους και συντρόφους θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα!

Δημήτρης Ι. Διαμαντιδης
Γραμματέας Τομέα Ναυτιλίας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

error: Content is protected !!