Twitter: Οι χρήστες iPhone θα πληρώσουν περισσότερα για το μπλε τικ Twitter: Οι χρήστες iPhone θα πληρώσουν περισσότερα για το μπλε τικ
Σύμφωνα με το The Information, το Twitter σχεδιάζει να αλλάξει τη χρέωση της Twitter Blue υπηρεσίας που εξασφαλίζει το μπλε τικ του λογαριασμού και από... Twitter: Οι χρήστες iPhone θα πληρώσουν περισσότερα για το μπλε τικ

Σύμφωνα με το The Information, το Twitter σχεδιάζει να αλλάξει τη χρέωση της Twitter Blue υπηρεσίας που εξασφαλίζει το μπλε τικ του λογαριασμού και από τα $7.99 θα την αυξήσει στα $11 για τους χρήστες iPhone. Η κίνηση του Twitter έρχεται ως αντίδραση στο 30% προμήθειας που χρεώνει η Apple σε όλες τις πληρωμές που γίνονται στο iOS οικοσύστημα.



Σημειώστε όμως πως αυτό ισχύει μόνο για την πληρωμή μέσω της εφαρμογής του Twitter στο iPhone! Αν κάποιος πληρώσει μέσω του website, η χρέωση θα είναι μόλις $7.

Η χαμηλότερη τιμολόγηση στο website αναμένεται να οδηγήσει περισσότερους χρήστες να επιλέξουν αυτήν την πλατφόρμα αντί για το iPhone. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες αν η τιμή θα αλλάξει και για την πλατφόρμα του Android.



Twitter, Apple και Google, δε σχολίασαν ακόμα το δημοσίευμα. Ο Elon Musk σε μία σειρά tweets την προηγούμενη εβδομάδα, ανέφερε τα παράπονά του από την Apple, μεταξύ των οποίων ήταν και η προμήθεια 30% που χρεώνονται οι developers για τις in-app αγορές, ενώ ανάρτησε και ένα meme (το οποίο αργότερα έσβησε) υπονοώντας πως προτιμάει να “πάει σε πόλεμο” με την Apple αντί να πληρώσει την προμήθεια.

unboxholics.com

error: Content is protected !!