ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ, ΜΠΈΡΔΕΨΕ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ, ΜΠΈΡΔΕΨΕ ΤΟΥΣ.
Η μπόμπα έσκασε, ελπίζοντας ότι τα φύκια, θα τα αγοράσουν για μεταξωτές κορδέλες οι αφελείς. Μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Κου Παναγόπουλου, ότι ξεκινά... ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ, ΜΠΈΡΔΕΨΕ ΤΟΥΣ.

Η μπόμπα έσκασε, ελπίζοντας ότι τα φύκια, θα τα αγοράσουν για μεταξωτές κορδέλες οι αφελείς.

Μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Κου Παναγόπουλου, ότι ξεκινά το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο για την Σαλαμίνα, την κατασκευή μιας νέας, σύγχρονης ΜΑΡΙΝΑΣ, μετά από συνεργασία με την Enterprise Greece και την υπενθύμιση ότι» δεσμευτήκαμε και το κάνουμε πράξη. Η Σαλαμίνα αλλάζει», όπως αναφέρει, έχω να του γνωρίσω ότι η Σαντορίνη και η Λευκάδα ακόμη παλεύουν να ξεκινήσουν την κατασκευή μαρίνας από το 2018.

Εσείς πόσες θητείες θα χρειαστείτε Κε Παναγόπουλε, για να πραγματοποιήσετε το έργο; (Αν θα το πραγματοποιούσατε ποτέ). Διότι η σημερινή δημοτική αρχή έχει αποδείξει την πολιτική της αχρηστία. Απέλπιδες προσπάθειες να πείσει.

Ο πανικός του και η αποτυχία του να επικοινωνήσει πραγματικά με τους πολίτες με καθαρό λόγο και θέσεις, τρία και πλέον χρόνια τώρα θα είναι ο καταλύτης για το τέλος, της χειρότερης δημοτικής αρχής, που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.

Σας βαρεθήκαμε κε Παναγόπουλε. Η «επιστήμη» σας σας καλεί.

Τo δίλημμα σε αυτές τις εκλογές είναι αν θα επιβραβεύσουν οι πολίτες την πολιτική κοροϊδία ή την συνέπεια.

Το νησί χρειάζεται ανθρώπους που

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ

Ήγγικεν η ώρα..

Δημοτική σύμβουλος

Αραβανή Υβόνη

error: Content is protected !!