Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ …. ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ …. ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
του Γιώργου Κρανιδιώτη Πριν λίγους μήνες βοήθησα αυτόν τον κύριο που είναι άστεγος για να λύσει κάποια από τα πολλά προβλήματα του! Τον βοήθησα... Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ …. ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

του Γιώργου Κρανιδιώτη

Πριν λίγους μήνες βοήθησα αυτόν τον κύριο που είναι άστεγος για να λύσει κάποια από τα πολλά προβλήματα του! Τον βοήθησα στα χαρτιά ,τον έστειλα στον λογιστή μου και τον ενημέρωσα για να του βγάλει και το βοήθημα των 200 ευρώ(100 μετρητά 100 κάρτα για κάποια τρόφιμα ) μέσο της πρόνοιας!Μα όταν το ξανά ‘κανα ΘΕΜΑ τότε στην ομάδα SALAMIS NEWS IT ΑΜΕΣΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ,τον επισκέφτηκαν (για τα μάτια του κόσμου ) να δείξουν το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΙΛ λέγοντας του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ! Αποτέλεσμα ; ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ !Έναν ΑΣΤΕΓΟ ΕΧΟΥΜΕ στην Σαλαμίνα και η δημοτική αρχή ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ! Ο άνθρωπος αυτός κοιμάται εκεί στα παγκάκια μέσα στο κρύο και την υγρασία ,και άκουσον άκουσον……… ακριβώς 50 μέτρα πιο πέρα ΜΕΝΕΙ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Προέδρος της κοινότητας Αμπελακίου όπου αδιαφορεί προκλητικά !

Ας είναι καλά το ΚΑΦΕ ΝΤΕΜΗΣ στην πλατεία που τον βοηθά, η γειτονιά, εμείς, και τα παιδιά της πιάτσας ταξί που όταν βρέχει τον πάνε στο Καματερό στο καμαράκι στον μόλο να κοιμηθεί για να μην βρέχεται !!

Αυτά κύριοι ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ! Έχεις ένα Δήμαρχο να κάνει πολιτική για την ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ και σε λίγες μέρες θα χαλάει χιλιάρικα για βεγγαλικά με τον άνθρωπο αυτόν μέσα στο κρύο λέγοντας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,.Μα ποσό υποκρισία ; Δήμαρχε μην ξεχάσεις με την πρόεδρο τον αντιδήμαρχο και όλη την παρέα όταν έρθετε για το άναμμα του δέντρου να του δώσετε και τίποτα τσίχλες να φάει. Σαν δεν ντρέπεστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!Εδώ να πω ότι το προσωπικό της πρόνοιας αμέσως έτρεξαν να βοηθήσουν ,και μόνο μπράβο έχω να πω ,άλλωστε από πρώτο χέρι ξέρω την αξία των συγκεκριμένων υπαλλήλων στα γραφεία της υπηρεσίας !

Η φωτό ανέβηκε κατόπιν ερώτησης μου όπου έγινε δεκτή! Κάλυψα το πρόσωπο του γιατί θέλω να βρεθεί άμεσα λύση στέγασης και όχι τον διασυρμό του κύριου!

error: Content is protected !!