ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κο ΑΛΑΪΣΚΑ ΘΑΝΑΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κο ΑΛΑΪΣΚΑ ΘΑΝΑΣΗ
📌Πέρυσι σε εκδήλωση στο πρώην Δημαρχείο Αμπελακίων ανακοινώσαμε την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης και τις ΔΩΡΕΑΝ συνδέσεις για τις περιοχές Φοίνικα Αμπελάκια Σελήνια .Την... ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κο ΑΛΑΪΣΚΑ ΘΑΝΑΣΗ

📌Πέρυσι σε εκδήλωση στο πρώην Δημαρχείο Αμπελακίων ανακοινώσαμε την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης και τις ΔΩΡΕΑΝ συνδέσεις για τις περιοχές Φοίνικα Αμπελάκια Σελήνια .Την επόμενη μέρα βγήκαν να μας πουν ψεύτες , είπαν δεν θα γίνουν , είπαν μην ακούτε τίποτα

📍ΑΠΆΝΤΗΣΗ

Ψεύτες σας είπαν διότι, ακόμη μία φορά, προσπαθήσατε να παρουσιάσετε ως έργο σας, τις δωρεάν συνδέσεις ενώ όλα τα ακίνητα ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να συνδεθούν με την αποχέτευση σύμφωνα με τον Ν 1068/1980, το Π.Δ 6/1986 και την Υπουργική Απόφαση Δ16γ/010/178Γ (ΦΕΚ 846Β’/06.05 2009 – Κανονισμός Λειτουργίας Δικτύου Αποχέτευσης), στο δίκτυο  που ξεκίνησε το 2013 ,με έκπτωση από τον ανάδοχο 35% και το συνεχίζετε με σημερινή έκπτωση αναδόχου 1%, γιατί όπως είπε ο δήμαρχος,δεν ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΤΕ να κάνετε νέο διαγωνισμό, προκειμένου να πάρετε μεγαλύτερη έκπτωση για ολοκλήρωση του έργου αποχέτευσης Αμπελακίων -Σεληνίων. Πάλι τρέχατε πίσω από προθεσμίες.

Επωφεληθήκατε λοιπόν, του νόμου, όπως πολλοί άλλοι δήμοι της Αττικής.

Τίποτα λοιπόν δεν γίνεται “πρώτη φορά”.

📌Φέτος είδαν τον Χάρο (( Γενικός Διευθυντής Αποχέτευσης ΕΥΔΑΠ )) με τα μάτια τους, όταν μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο τους απάντησε σε όλα , αφού πρώτα δεν ήθελαν να συζητηθεί το θέμα της Αποχέτευσης Αιαντείου .

📍ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ να εντάξετε την αποχέτευση σε χρηματοδότηση όπως οι δήμοι Ραφήνας, Παιανίας, Μεγαρέων κ.α , φέρατε τον Γενικό, ο οποίος παραδέχθηκε ότι στο κούτελο του γράφει ΕΥΔΑΠ και εκπροσωπεί τα συμφέροντα της και ότι κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι θα βρεθεί χρηματοδότηση για το έργο, προκειμένου να μην πληρώσουν οι πολίτες.

Το δικό μας κούτελο γράφει ΔΗΜΟΣ. Το δικό σας;

(Παραθέτω βίντεο)

📌Σα να μην έφταναν όλα αυτά χθες ο Δήμαρχος ήρθε σε προφορική συμφωνία που μένει να επικυρωθεί απ’ το ανώτερο όργανο διοίκησης ενός Δήμου το ΔΣ , με τον αρμόδιο φορέα του ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ για άμεσες επενδύσεις .

📍ΑΠΆΝΤΗΣΗ

Το έργο, μακάρι να γίνει, είναι ιδιαίτερα μακροπρόθεσμο. Γιατί δεν προσπαθήσατε να πράξετε νωρίτερα; Μήπως γιατί είστε πολιτικά ανίκανοι;

Μήπως γιατί σας διακρίνει πολιτική απαιδευσιά, έλλειψη σεβασμού και αδιαφορία, σ’ έναν κόσμο που περιστρέφεται γύρω από το «Εγώ» σας;

Γιατί τώρα; Μήπως γιατί ο πανικός της καρέκλας που χάνεται, σας έχει κυριεύσει;

📌Φυσικά για όσους ξέρουν αυτή την εταιρεία ή θέλουν για ένα λεπτό να ψάξουν την αλήθεια κατάλαβαν ότι τα πράγματα σοβαρεψαν απειλητικά για αυτούς και η μελέτη (ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΑΣ) που έχει ετοιμαστεί από τα λεφτά της περιφέρειας για την προεκλογική εκστρατεία κάηκε πριν καν παρουσιαστεί !

📍 ΑΠΆΝΤΗΣΗ

Τα πράγματα, δεν σοβάρεψαν τώρα. Σοβαρά ήταν, από την ημέρα που αναλάβατε αλλά δυστυχώς ακόμη αναζητείται σοβαρότητα. Επενδύετε στον παραμυθητικό λόγο «όλα θα φτιάξουν, θα αλλάξουν» κλπ. Επενδύετε στην παραπλάνηση του πολίτη και στις μισές αλήθειες. Υπάρχουν κάποιοι χειρότεροι από τους πολιτικά ανίκανους. Είναι αυτοί που είναι ικανοί για όλα.

📌Δυστυχώς οι προσωπικές φιλοδοξίες στέρησαν εκατομμύρια ευρώ απ’ το Νησί μας και στο τέλος έμεινε προίκα μια άχρηστη μελέτη που ευτυχώς δεν την έχουμε ανάγκη .

📍ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Πράγματι, οι προσωπικές φιλοδοξίες στέρησαν την ανάπτυξη της Σαλαμίνας, διότι το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν η προσωπική σας ανάπτυξη και όχι το νησί. Εξού και η πόλωση που δημιουργείτε με πολίτες δύο ταχυτήτων, ημέτερους και τους άλλους. Μιλάτε για μελέτη, που <<κάηκε>> την ίδια στιγμή που δεν έχετε ΚΑΜΙΑ μελέτη να παρουσιάσετε.

Ούτε καν γνωρίζετε, πότε θα γίνει μελέτη αποχέτευσης Αιαντείου, όπως και το πότε θα γίνει το έργο.

Ούτε καν γνωρίζετε πότε θα έχετε μελέτη κατασκευής μαρίνας, όπως και το πότε θα γίνει το έργο. Σας προκαλώ να παρουσιάσετε τις μελέτες, τις οποίες επικαλείστε, αφού βγάζετε μία ήδη υπάρχουσα μελέτη άχρηστη. Δείξτε μας τις δικές σας Κε Αλαϊσκα.  ¨ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗ;

ΘΑ κάνετε μαρίνα,

ΘΑ κάνετε αποχέτευση Αιαντείου.

Πόσα Θα έχετε ακόμη μέχρι τις εκλογές;

ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ, ΘΑ Θανασάκης…

Εμείς μιλάμε με αποδείξεις.

Εσείς μιλάτε με ΘΑ.

Αραβανή Υβόνη
Δημοτική Σύμβουλος

error: Content is protected !!